Tysiak88 Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 Moje pierwsze eksperymenty z texturowaniem i mapami HDRI.Prosze o komentarze.
dariusz Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 fajne, klimatyczne:] i trzyma poziom. ale hełm wygląda płasko
hkropinski Napisano 8 Maj 2006 Napisano 8 Maj 2006 na tym pionowym drewnie bardziej zająłbym się uvw, ale pozatym to fajnie, fotorealistycznie, pozdr
Tysiak88 Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 update : Została jeszcze malutka obróbka w photoshopie. Proszę o ocenę.
tpiatek Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Poziomy kawałek drewna zgina się zbyt równomiernie na calej długości. Fajny chełm .. chętnie bym ponosił :P a i trawa powtarzalna
SirAnen Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Hehe , nie ma jakto kod kresowky :) Fajnie :) Czym renderowane ??
Tysiak88 Napisano 9 Maj 2006 Autor Napisano 9 Maj 2006 Renderowane lightwavem, trawa jest powtarzalna bo użyłem sasquatcha ale niebardzo jeszcze się w nim orientuje.
Leru Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Tysiak88 -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku
Nevariel Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 nieżle ja bym krzyż wyprostował żeby nie był taki powyginany ta stojąca ( pionowa ) część krzyża trza by popracować nad mapowaniem, te poziome git, trza by tylko krańce poprawić pzdr
Konras Napisano 9 Maj 2006 Napisano 9 Maj 2006 Mi tam brakuje Mi tam brakuje drzazg na koncach tego poprzecznego kawalka. Wtedy wygladaloby chyba ciekawiej. Pozatem moze warto lekko ten krzyz przekrzywic? Ah no i wiecej sznurkow zwiazujacych ze soba te dwie galezie potrzeba...
Rekomendowane odpowiedzi