Napisano 9 Maj 200618 l No witam po długiej przerwie. Teraz są matury i pewnie dużo młodych talentów pisze je , ja tez :/ Ale żebym się nie nudził to zrobiłem coś prostego a zarazem fajnego :) Nie wiem czy traktować to jako praca skończona, mi się wydaje że czegos tu brakuje ;D
Napisano 9 Maj 200618 l opona jest ok, choc material taki sobie... ale felga... felga bardzo zla i te swiecace swiatelka niepotrzebne, pozdrawiam
Napisano 9 Maj 200618 l Fajna opona, ale co z ta felga, czy ona nie powinna byc bardziej na zewnatr niz wewnatrz opony... gdzie teraz mialyby byc tarcze chamulcowe i inne hydrauliczne recy ... emm... hmm a moze po prostu one leza po odwrotnej stronie....?
Napisano 9 Maj 200618 l Autor O fuck :) rzeczywiscie , leza nie tak jak trzeba :) aaaa Dobra , widze błędy , czas wziąść się do pracy :) Czekam dalej co jak robic :D Hkropiński - Wole metode prub i błenduf :)
Napisano 9 Maj 200618 l SirAnen napisał: Czekam dalej co jak robic :D czytać tutoriale o teksturowaniu:D pozdr
Napisano 10 Maj 200618 l bardzo ladne te oponki, mi sie podobaja, chociaz czegos tez mi brakuje, moze reszty samochodu...he he:) Praca jest ladna i respect:) pozdrawiam
Napisano 16 Maj 200618 l Autor Mi sie to podoba ;) Ta felga swieci sie jak psu jaja i tak ma byc :D Oczywisice nie da sie na tym jezdziec :D
Napisano 16 Maj 200618 l heheh te światałka przypominają mi te z teledysków 50 centa... Nie podoba mi :(
Napisano 17 Maj 200618 l Autor Powiem inaczej. Wole zaznaczyc cos , do czego nie bede wracal :) A wątek jak kolega mówi, nie ma jeszcze tyg :D