Napisano 10 Maj 200618 l hello moto :) tak sie dzis troche nudzilem i dla odprezenia, duszy jak i oczu, cos swierzego na pulpit:) obiekt w 3d skladane i komponowane w ps :)
Napisano 10 Maj 200618 l Autor to nie ma nic przypominac (nothingness = nicosc :) ) to taki moj cykl tapetek :), raczej hmm image processingow (cos w stylu fotomontazu ale wywodzi sie to ze sceny )
Napisano 10 Maj 200618 l nice ;) nawet bardzo. obiekt 3d ? to białe "coś" ? O.o poka siatke, że też ci sie chciało:)
Napisano 10 Maj 200618 l Autor tak to obiekt 3d pisze na poczatku topica :):P siatke hmm no okej jak sie juz domagasz:)
Napisano 10 Maj 200618 l Autor a a jak chcecie zobaczyc inne to zapraszam na www i potem w dzial image processing :)
Napisano 10 Maj 200618 l łoo ;) fajna abstrakcja :D PS. ttaaa ... a jak już wejdziecie na tą www ;) to kliknijcie links > i pierwszy od góry link w friends … hyhyyh ;) pzdr
Napisano 10 Maj 200618 l Autor no dobra ale tamte nie sa juz takei extra :P i troche inna imho wszytskich nothingnesow nie mam bo albo byly nie udane, albo sie gdzies zapodzily :)
Napisano 10 Maj 200618 l NewWebPick ? http://www.max3d.pl/forum/showthread.php?t=26413 Fajnie ci to idzie...ten ostatni z kółkami mi sie podoba.
Napisano 10 Maj 200618 l Najbardziej podoba mi się ta pierwsza praca (inne też spox) Jest już u mnie na pulpicie ;)
Napisano 11 Maj 200618 l nieno fajniaste tapety - zwłaszcza 1 i 3. piękne kolory i formy. pozdr giorgione
Napisano 11 Maj 200618 l Na tapetę bym nie wrzucił ale to już kwestia tylko i wyłącznie mojego upodobania do prostych i czystych form na pulpicie :) Ale graficznie a zwłaszcza kolorystycznie pracki są na wysokim poziomie. Może nieco za dużo czerni i wypaleń na niektórych, to trochę przytłacza. Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200618 l pierwsza najlepsza chociaż napis po lewej stronie mogłes przekrzywić zgodnie z perspektywą czarnego kształtu w jakim jest on zawarty. pozostałe bardziej by pasowały do jakiś plakatów czy coverów mzycznych CD/DVD. Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200618 l Autor a tenkju tenkju, no tamte starsze gorsze fakt, wiesz tweety one byly tzn chyba z tego co pamietam 2 z nich wykorzystane, w jakichs prodkach na demoscenie :)
Napisano 13 Maj 200618 l pierwsza zdecydowanie najlepsza, reszta tez niezla, ale juz nie taka fajna :) no i ostatnia jest super, :-)