Napisano 12 Maj 200618 l witam, raczej w tym wątku nie występuję, ale chciałbym po prostu zaprezentować swoje nowe portfolio, a właściwie jego zawartość. Strona z linkami niedopracowana i chętnie wysłucham sugestii, bo prawdę mówiąc trochę nie mam pomysłu. www.balloontree.com pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200618 l Oto właśnie doskonały przykład że cała potęga w portfoliach to zawartość. Prosto, czysto, ślicznie :) Oglądający skupia się na pracach, nie na stronie. Tak się tylko zastanawiałem czy ta strona startowa jest potrzebna, ale doszedłem do wniosku że jest ok ;] Bardzo fajnie że strona "about" jest potraktowana inaczej, robi się bardziej dynamicznie, ciekawie. A prace ? O pracach można by pisać i pisać :) Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200618 l niesamowicie mi się podoba! i jak szybko się ładuje! bez zbędnych flashowych wodotrysków, bez animacji i zbędnej treści. super! Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200618 l dodalem juz do ulubionych, przyjemnie sie oglada, dzial concepts and sketches wymiata, zreszta pozostale tez pzdr
Napisano 12 Maj 200618 l Ladnie, szybko sie laduje, chociaz pokusilbym sie o maly flash na stronie glownej - balonki moglby by sie poruszac, w kolo drzewa moze jakies robaczki swietojanskie by polataly? ;] Pozdrawiam
Napisano 12 Maj 200618 l prosta i bardzo sympatyczna - kolory świetnie dobrane - wszystko zcytelne i przejrzyste - dla mnie stronka na wielki plus :d pozdr giorgione
Napisano 12 Maj 200618 l z takimi pracami to nawet jak byś ochłapa zrobił a nie strone to by było great :) - fajne to menu na początku. Odnośnie prac - moje zdanie znasz - szybko chodzi ta stronka. Pozdro.
Napisano 12 Maj 200618 l Bardzo przyjemna stronka, niezły design, jedyne do czego mógłbym się przyczepić to menu na początku (to żółte) - na 1280x1024 urywa się na trawie i zostaje puste, czarne msce pod nią. Może warto byłoby je przyciągnąć do spodu strony i wydłużyć pomarańczowy pasek na górze? Albo zostawić tak, jak jest - przyciągnięte do góry, a dorobić jakiś dłuższy dół.. albo jakoś zakończyć :) Ogólnie, gdyby nie ten mankament, jest świetnie - w szkolnej skali daję 5 (za początkowy obrazek :)
Napisano 12 Maj 200618 l Mi sie podoba, cieplutkie takei i ogoleni mile dla oka. Moze jakies szczegol, ale ogolem oka.