Napisano 9 Grudzień 200321 l Batou, już nie mówię, że model + otoczenie jest świetne... bo to chyba każdy widzi :D chciałbym tylko, żebyś to już niedługo skończył i wziął się za coś innego... może jakiś motocykl ?? :) z resztą co byś nie wybrał to wiadomo, że będzie to piękne :D a mój pulpit już się nie może doczekać finałowego rendera :D a propo... jak dasz render w rozdziałce 1024x1000 to będzie trochę niewymiarowo :( a przycinać nie śmiem :) no ale cóż, jak będzie tak będzie... trzymam kciuki :D pozdrawiam [piwo]
Napisano 9 Grudzień 200321 l a i znalazłem taką tapetkę w necie, chociaż raczej już się nie przyda :)
Napisano 9 Grudzień 200321 l jak tak przerzucilem szybko strone w poszukiwaniu obrazka, to myslalem ze batou znowu zaskoczyl i to jest rendering :)
Napisano 9 Grudzień 200321 l Autor Loozack : Moja praca nad mustangiem powoli dobiega końca. Jeszcze tylko kilka detali i render z motion blurem. Co do rozdzielczości to zobaczę co się da zrobić. Kolejną moją pracą będzie wizualizacja mojego badziewnego projektu dyplomowego. Jednym słowem nic ciekawego. Niedługo pojawi się w wip`ie. A potem to nie wiem, co będę robić. Może animację. Na pewno jednak kolejna moja praca nie będzie związana z samochodami, motocyklami, samolotami itp.
Napisano 14 Grudzień 200321 l Autor [soczek] http://www.forum3d.kom-net.pl/f3dbb/post_pics/46726_0.jpg
Napisano 14 Grudzień 200321 l Mniam, najlepszy ze wszystkich, bije je na glowe kolorystyka tla idealna jedynie mi troszke deszczu brakuje, ale moze jest tak drobny ze nie widac :D, bo deszczowa atmosferka jest jak najbardziej
Napisano 14 Grudzień 200321 l Taaaak...... To jest to:] Idealne na świąteczną tapetkę. Cud, miód i orzeszki:D EDIT Było by idelane na tapetke, gdybym nie miał zawalonego w 5/6 pulpitu, bo nic nie widać:D
Napisano 14 Grudzień 200321 l Wielkie gratulacje Batou :D Odwlailes kawal dobrej roboty, model i sceneria sa swietne i do tego praca ma niesamowity klimacik :) Pozdrawiam !!
Napisano 14 Grudzień 200321 l Autor Temat uważam za zamknięty. Wszystkie opinię proszę kierować pod ten adres : http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8023 [soczek]