Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Batou, już nie mówię, że model + otoczenie jest świetne... bo to chyba każdy widzi :D chciałbym tylko, żebyś to już niedługo skończył i wziął się za coś innego... może jakiś motocykl ?? :) z resztą co byś nie wybrał to wiadomo, że będzie to piękne :D a mój pulpit już się nie może doczekać finałowego rendera :D a propo... jak dasz render w rozdziałce 1024x1000 to będzie trochę niewymiarowo :( a przycinać nie śmiem :) no ale cóż, jak będzie tak będzie... trzymam kciuki :D

pozdrawiam [piwo]

• Odpowiedzi 359
  • Wyświetleń 41,8k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

jak tak przerzucilem szybko strone w poszukiwaniu obrazka, to myslalem ze batou znowu zaskoczyl i to jest rendering :)

Napisano
  • Autor

Loozack : Moja praca nad mustangiem powoli dobiega końca. Jeszcze tylko kilka detali i render z motion blurem. Co do rozdzielczości to zobaczę co się da zrobić.

Kolejną moją pracą będzie wizualizacja mojego badziewnego projektu dyplomowego. Jednym słowem nic ciekawego. Niedługo pojawi się w wip`ie.

A potem to nie wiem, co będę robić. Może animację. Na pewno jednak kolejna moja praca nie będzie związana z samochodami, motocyklami, samolotami itp.

Napisano

Mniam, najlepszy ze wszystkich, bije je na glowe kolorystyka tla idealna jedynie mi troszke deszczu brakuje, ale moze jest tak drobny ze nie widac :D, bo deszczowa atmosferka jest jak najbardziej

Napisano

Taaaak...... To jest to:] Idealne na świąteczną tapetkę. Cud, miód i orzeszki:D

EDIT

Było by idelane na tapetke, gdybym nie miał zawalonego w 5/6 pulpitu, bo nic nie widać:D

Napisano

Wielkie gratulacje Batou :D Odwlailes kawal dobrej roboty, model i sceneria sa swietne i do tego praca ma niesamowity klimacik :) Pozdrawiam !!