Napisano 18 Wrzesień 200618 l tak naprawde nic nie zmieniłes, klepka a panelach jest za duza+ ten bump :/ render bardzo słabo.
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor Jak to nic?! No może z bumpem faktycznie przesadziłem jak i z wielkością ;P ... render może i jest słaby ale postanowiłem martwić się o jakość rendera na końcu ... jednak wydaje mi się, że praca się poprawiła od poprzedniej ... ja widzę sporo różnic :(
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Hmm linie na podłodze, kosz jest wyżej i tekstura cegieł inna....no i oświetlenie mniej ostre. pracuj dalej ;)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor slayer2004 ... to rzeczy które widzisz, że się zmieniły czy rzeczy które według ciebie powinienem zmienić? ;P ... Jeśli to pierwsze to jeszcze dwie rzeczy: -> Na biurkach są nalepione numery ławki -> Nad cegładmi ściana ma inną teksture To reaktywowany stary WIP i ciągle jest wipem ;P ... powoli sobie to robie w wolnych chwilach ... :-)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Są żeczy, które zauważyłem, że sie zmieniły i mogą w sumie tak pozostać. W kwestji przyszłych zmian... bump na podłodze chyba troszeczke z duży, ale to łatwo naprawić ;) no i okna. Dodałbym tam kilka detali : akieś rączki, czy cuś. No i jakiś mega napis na śianie informujący o kaźni, jaką zaraz przeżyją maturzyści :)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor slayer2004 -> Ja za wzór biore salę w której pisałem maturę ... tam napis był ale po stronie komisji a z tego widoku kadru nie dałoby się zobaczyć ... jednak ten pomysł jest tak dobry, że może na drabinkach go zawiesze ... :-) ... Bump'a popwawiłem, ale muszę zrobić jeszcze kilka rzeczy nim dam uptade ;)