Bruneq Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 witam.....ostatnio zaciekawila mnie pierdułka stojąca gdizes na wystawie w sklepie zrobilem...wyrenderowałem i długo sie zastanawiałem czy wrzucic to...ale co mi tam! Niestety wstawil bym do tego hdri ...ael nie wiem co robie nie tak ze wychodza mi siakies dziwne plamiska!:\ obecnie wyglada to tak....prosze jechac ale nie za ostro!:)
DesignStudio Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 proponuje lekkiego chamfera do tego kwadrata i jakis blyszczacy material sprezyy no i kaustyke pozdr
Machu Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 Chyba, że ma byc już stare, to trochę zarysowań na serduszku, które mi przypomina dawne lizaki kogutki. Miłe emocje to wywołało...
Gość obo Napisano 12 Maj 2006 Napisano 12 Maj 2006 nawet miła pracka, ale mogłeś się pokusić o znacznie lepsze ustawienia rendera. pozdro
hkropinski Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 w tej pracy na pewno przydalaby sie kaustyka i dobre oswietlenie, bo sam model nie ukazuje efektu rozproszenia swiatla przez ten szescian, pozdrawiam
piotrek Napisano 13 Maj 2006 Napisano 13 Maj 2006 Fajnie, choć render mógłby być bardziej dopracowany.
Rekomendowane odpowiedzi