Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam ;] odkopalem sobie moja staaara niedokonczona scenke i zrobilo mi sie jej zal :P a wiec przerobilem ja troche w pspX i postanowilem dac jako zakonczona :P i niech spoczywa w pokoju.

finalekstateczkow9rs.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wyświetleń 9,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
domyślam się że kryje niedoskonałości sceny...

tez tak mysle zwlaszcza ze praca o ktorej pisze ZiBi nie wyla porywająca, pozdr

Napisano
  • Autor

no coz ;] macie 100% racji. Niestety z tamtej pracy udalo mi sie zdobyc jedynie render bez zadnych detali wiec jedyne co mi zostalo to ladnie to "podpicowac" i finall ;] Ale mam nadzieje ze w takim stanie przyjemnie wyglada ;]

pozdro

Napisano

a jak bym sie przyczepił do fal..wyglądają jak małe górki:] ale ogólnie praca fajna szkoda że nie zrobiłeś dużego rendera to bym miał tapetke;)

Napisano

A mi sie podoba troche inne od wszystkiego, przyjemnie się looka na to...Pozdówka hej

Napisano

Widzę, że mały festiwal PS się tutaj zrobił;) Jak dla mnie można by pójść bardziej w klimat 'przed bitwą'.

2005861687916287047_rs.jpg

Pozdr!;)

Napisano

Zgadzam się z Tomusiem. Fale sa nienaturalne lub zbyt duże w stosunku do statków albo jest ich za dużo na jednostkę powierzchni. Na swoją obronę mogę tylko powiedzieć, że jestem szczurem lądowym.

Napisano
  • Autor

Kurcze ja na przepustce sobie przegladam po miesiacu forum a tu moja staaara pracka odkopana i to jeszcze konkurs w ps robiony (joke) ;) fajnie ze kogos to jeszcze zainteresowalo :D

Pozdrawiam :)

Napisano

ble, zupelnie mi sie nie podoba, taka plama, kompletnie nieczytelne, nieprzemyslane, slabe.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności