Kondor Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Witam fanow animacji:) Postanowilem zamiescic moja pierwsza animke (a wlasciwie to jej fragment), ktora zrobilem przeszlo rok temu. Mam nadzieje, ze sie wam spodoba pozdrawiam:) TRABANCIK
Sharp Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Witam cool....fajne to, śmieszny pomysl, fajne wykonanie, ładna animacja...spoko, naprawde, podoba mi sie to:D
Raziel Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 hehe, fajnie zrobione, jak jakas bajka, bardzo fajne.
Loozack Napisano 25 Sierpień 2003 Napisano 25 Sierpień 2003 Kondor, rozwaliła mnie twoja animacja, no poprostu świetna... i z dużą dawką humoru, czekam na więcej takich rodzynków :D [piwo][piwo]
Kondor Napisano 26 Sierpień 2003 Autor Napisano 26 Sierpień 2003 cieszy mnie fakt ze sie wam podobala:) postanowilem zamiescic pelna wersje filmiku >>>>>TRABANCIK-full i jeszcze link do mojej pracki: kobieta pozdrawiam:)
Sharp Napisano 26 Sierpień 2003 Napisano 26 Sierpień 2003 nie no...podziwiam cie naprawde- świetna animacja, bardzo taka...przekonywyjąca:). Jak to zanimowałeś, skalowałeć moze jakos siatke FDD czy jak?
Kondor Napisano 26 Sierpień 2003 Autor Napisano 26 Sierpień 2003 cala robote odwalil modyfikator morpher. musialem tylko stworzyc baze modeli w odpowiednich pozach ( faktycznie najczesciej korzystalem z FFD) a potem to tylko zostala zabawa z klatkami kluczowymi i oknem track view
lukaszp Napisano 21 Wrzesień 2003 Napisano 21 Wrzesień 2003 Kiedyś był film o garbusie takim jak ten trabancik:) Super
Gość Połki Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Re5pect! Pełna życia animacja, bobre ujęcia, bez dłużyzn ale również nie za szybko. Poprostu ql!:) Nawet nie chyba nie ma się do czego doczepić:D Masz może jeszcze jakieś inne animki?? Pozdro[piwo]
Pazur Napisano 18 Październik 2003 Napisano 18 Październik 2003 fajne. troche wylazi narzedzie, tzn. widac za bardzo te pojedyncze deformacje, za ktore \"ciagasz\", ale to kwestia warsztatowa. Poza tym mysle, ze fajnie do tego podszedles :)
mr.funky Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Witam, skad wziales rzuty tego trabancika?
Kondor Napisano 14 Grudzień 2003 Autor Napisano 14 Grudzień 2003 nie mialem rzutow. podpieralem sie zdjeciami
Nimrod Napisano 14 Grudzień 2003 Napisano 14 Grudzień 2003 Bardzo dobra animacja. Popracuj nad warsztatem a będzie jescze lepiej.
Kris_R Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 Jestem pod wrażeniem! Świetna reżyseria... bardzo dobrze opowiadasz... serio serio. To wcale nie jest takie proste jak czasami się wydaje. Dobrze opowiedziana historia to ogromna zaleta tego filidła! Tak trzymaj!
sly Napisano 16 Grudzień 2003 Napisano 16 Grudzień 2003 damn... niezłe...ba: nawet świetne...moim zdaniem.. jaki czas Ci zajęło skończenie tej animacji..? pozdrawiam...
Rekomendowane odpowiedzi