Napisano 13 Maj 200618 l Cze oto final render mojego najnowszego projektu no shrek to to nie jest ale warto looknac. Spring 2006 http://rapidshare.de/files/20357466/spring2006.mpg.html Pozdrowky
Napisano 13 Maj 200618 l po co te firmy? chcesz im odstraszyć klientów? 4 tygodnie w plecy... było robić w vue 5 w real timie i ładniej...
Napisano 13 Maj 200618 l NO jak wazy 65mb!! to napewno nie taka short znow powinna byc. Poczekam az objetosc sie zmniejszy przynajmniej do 20mb
Napisano 13 Maj 200618 l Hmm Ja tam sie nie znam ale czy ona nie powinna renderować ci się maksymalnie 4 godziny ???!!!???
Napisano 13 Maj 200618 l Hmm Ja tam sie nie znam ale czy ona nie powinna renderować ci się maksymalnie 4 godziny ???!!!??? uuff total pojazd :D ale fakt niejestem jakims tam masterem w 3d zapewne rendering sie wydluzyl przez wysoki anty aliasing i reytrace sam w sumie niewiem ale renderowalo sie strasznie wolno. Hey dzieki za cynk z tym Vue5 nawet niewiedzialem o istnieniu takiego programu, no i jakos to lepiej skompresuje, kompresowalem divxem 6 ale mi dzwiek sie niezgadzal (obraz lecial szybciej niz muzyka) ??? moze ktos pomoze pozdrowky
Napisano 14 Maj 200618 l polecam DR.Divxa - zrobi ci elgancki obraz i nie bedzie az takiej duzej roznicy - a plik sie pewnie zmniejszy o 80%