nielot007 Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Witam!! zakladam watek w ktorym bede umieszczal swoje modele ale nie takie do speeda tylko cos wiekszego :) .................................................... Felga Lamborghini Gallardo: natchniety przez ten post--> za nic nie mam pomyslu jak zrobic felge gallardo:/ pozdr siatka: http://img423.imageshack.us/img423/1953/wire1bz.jpg ps.nie dlugo wrzuce cos wiekszego :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 Pikne kolko;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 ty no ale na łatwizne troche poszedles:P widze ze felga to nie jest jest jedna bryla;] no ale i tak bardzo fajnie wyglada;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 heh, no JohnZi ma racje - troche na skróty, ale w sumie nie ważne jak się coś robi, tylko ważne jak to wygląda, a tu wyszło bardzo ładnie ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 14 Maj 2006 Share Napisano 14 Maj 2006 bardzo ładnie wyszło - powodzenia w dalszych modelach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 Witam!! hehe JohnZi no racja ale to tylko i wylacznie lenistwo gdyz jak juz skonczylem modelowac zobaczylem ze nie robilem tych czesci i mnie szlag trafil ale nie chcialo mi sie tego robic wiec zrobilem to z boxow :D dzieki za komentarze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 moze renderek z jakimis materialami ? :D bo sam model baardzo ladny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 Felga Lamborghini Gallardo: natchniety przez ten post--> Cytat: Napisał hkropinski za nic nie mam pomyslu jak zrobic felge gallardo:/ pozdr hihihi... co by bylo gdyby mnie tu nie bylo:D:D nielot fajnie ci to wyszlo, ja tez musialem sobie z tym poradzic;PP niedlugo zaloze watek z moim gallardo i bedzie w nim taka sama felga [TUTAJ] ale mozesz byc pewny ze gdybym nie wpadl jak ją zrobić nie dal bym ci spokoju zanim nie wyslalbys mi swojej felgi:P:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Maj 2006 Autor Share Napisano 15 Maj 2006 hihihi... co by bylo gdyby mnie tu nie bylo:D:D nielot fajnie ci to wyszlo, ja tez musialem sobie z tym poradzic;PP niedlugo zaloze watek z moim gallardo i bedzie w nim taka sama felga [TUTAJ] ale mozesz byc pewny ze gdybym nie wpadl jak ją zrobić nie dal bym ci spokoju zanim nie wyslalbys mi swojej felgi:P:P pozdr :D hehehe boolean poszedl w ruch widze :D jak bedziesz chcial to moge ci dac pliczek co mi wsumie szkodzi :D (za chwilke kolejny model) zibi--> zobacze :) ........................................ "Konik Wodny": koncept--> http://www.forum3d.pl/f3dbb/index.php?md=topic&tid=80258&hl=#first_unread_post siatka: http://img409.imageshack.us/img409/6862/siatka5fk.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 konik morski terminator ? :P smiesznie wyglada ;] wrecz groznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 15 Maj 2006 Share Napisano 15 Maj 2006 model konika dobry, ale nic nadzwyczajnego... daj jakieś bardziej skomplikowane i ciekawsze modele, żeby było co podziwiać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 fajny ten konik:D szkda ze to tylko model bez tex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 tak patrze pierw na druga strone watku i mowia ze jakiegos konia zrobiles, mysle sobie nielot zaszalal, a on taka popierdolke zapodal:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 Witam!! dzieki za komentsy zibi--> heheh tak jakos wyszlo ;) obo & johnzi--> :) asby zrobic normalnego konia trzeba umiec modelowac organike a ze nie umiem to "wprawiam" sie modelujac takie malenstwa :) AG-->a prosze cie bardzo (pm) :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 swietne modeliki dawaj wiecej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 nielot. Zapodaj czasami jakąś siatkę też. Edit: Faktycznie. Głupek ze mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Maj 2006 Autor Share Napisano 16 Maj 2006 nielot. Zapodaj czasami jakąś siatkę też. sa pod obrazkami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 konik jest superancki, taki wydaje sie przebiegly:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*NicoN_ Napisano 16 Maj 2006 Share Napisano 16 Maj 2006 koło, wypasik ;-] konik fajny, ale raczej jako speed ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 Witam!! koleny model zaznaczam ze pierwszy raz robilem stope :) STOPA: siatka: http://img355.imageshack.us/img355/7900/stopawire6gt.jpg viewport: http://img515.imageshack.us/img515/7576/stopaview0hq.jpg ps soryy za render :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 szczęście nowincjusza cię mineło :P traj egejn i dodaj więcej bajerów między palcami a kostkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 łatwo się modeluje mając referkę pod stołem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 ej no kurde ty masz takie pazurki ? bleee :D obetnij je :D a tak na powanie to jakas krotka ta stopka ;] Jakos takie wrazenie sprawia malego bobaska -taka krotka pulchna nozka ;] niestety niepodoba mi sie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 master--> :D nastepna stopa bedzie miala juz wiecej bajerow :D wkoncu pierwszy raz :) piksar--> :D :D w sumie latwiej ale czy ja wiem :D zibi--> hehehe to nie moja stopa :D tak sobie wymyslilem z tymi pazurami :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 heh... smieszna ta stópka... taka tłusciutka:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maqs Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 :D wyglada jak stopa hobbita Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 Fajna nóżka :), a może nielot jest hobbitem, spójrzcie na jego uśmiech i uszy :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi