tweety Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 tiaa... czyli "maziemy po mulach bo nas nikt nie lubi". oki: praca standardowa, nic specjalnego. szkoda, że to nie żadna scenka gdzie te puchy i marker stoją w jakimś zaułku a w tle widać zamazane tym ściany. materiał nakrętki do poprawki. model markera wygląda trochę jak odtwarzacz mp3 z niezbyt udana końcówką. renderer to vray?
hkropinski Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 mi sie podobaja materialy, w zasadzie tylko one, pozdr
Machu Napisano 17 Maj 2006 Napisano 17 Maj 2006 Jak miałbym wybierać to pierwszy render lepszy, bo nie widać niedoskonałości materiału. Choć nie widziałem jeszcze tak wypolerowanych i gładkich puszek sprayu...
DesignStudio Napisano 18 Maj 2006 Autor Napisano 18 Maj 2006 rabeko - bardzo szananowany przez writerów :]
tweety Napisano 18 Maj 2006 Napisano 18 Maj 2006 eee.. a ja z innej beczki. co to jest writer? pisarz? czy to może taki szczyl co maże mi na klatce HWDP?
chveti Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 Writer? Ogólnie to człowiek zajmujący się graffiti : ) te ludzie co piszą "c.h.w.d.p." i "koham klare" to takie szczyle myślące że writerami są ;) Co do pracy - końcówka tego markera napewno zbyt plastikowa. Za płaska jest góra puszki (http://www.stockholmultimate.se/blog/019_montana.jpg). Na CAP'ie są kanty. Będę zaglądał. Pozdrawiam.
Bruneq Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 taki kolo co drapie to jest nie writer tylko scretcher chyba! zreszta..... to chyba nie o tym powinno byc!:P http://hh.cans.pl/mosk/moskdesign/3d/b/11b.gif tu masz link do puszek renderowanych skajlajnem...nie moich..kolegi z roQ wczesniejsze posty zostaly usuniete wiec moj post nei trzyma sie kontextu!!
chveti Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 A gdzie tu masz o drapaniu?! oł , znasz mosk'a? Świetną ma galerię na digart'cie (jeśli chodzi o graffiti). Pozdrawiam.
Bruneq Napisano 19 Maj 2006 Napisano 19 Maj 2006 znam...i to wmiare dobrze znam! ano fajna ma! schizowe ale fajne!:)
Rekomendowane odpowiedzi