adek Napisano 17 Maj 2006 Share Napisano 17 Maj 2006 W piątek 19.05 o godz. 18:00 w warszawskim klubie Jadłodajnia Filozoficzna odbędzie się pokaz krótkich form filmowych i animacji stworzonych przez studentów warszawskiej Akademii Sztuk Pięknych. Zaprezentowane zostaną prace nagrodzone w tegorocznej edycji konkursu Pro Premiere oraz najciekawsze dokonania z dorobku wydziału grafiki ASP. Konkurs Pro Premiere to wspólna akcja Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie i producenta oprogramowania graficznego, firmy Adobe. Celem konkursu jest promocja młodych zdolnych grafików. Najlepsze prace zostaną zaprezentowane na łamach Computer Arts, specjalistycznego magazynu o grafice komputerowej. [źródło: Andrzej Jędrzejczak, Fleishman-Hillard] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 Może mały zlot :P coo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 przybywam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kurt_hectic Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 e . beznadziene miejsce...klub. nie lubie takich miejsc.... btw. milej zabawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Conrad Napisano 18 Maj 2006 Share Napisano 18 Maj 2006 no tak...wlasnie doczytalem...klub :/ kurrrr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 O ile dobrze zliczylem bylo trzech przedstawicieli max3d.pl, a pozostalych 10989 niech zaluje, bo maja w tym klubie przepiekna barmanke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 20 Maj 2006 Share Napisano 20 Maj 2006 ja tam byłem, piwo piłem ... najbardziej podobało mi sie stadko srających psów i muzyczka w tle. reszty nie pamiętam, jakaś nieładna była chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolegaalek Napisano 21 Maj 2006 Share Napisano 21 Maj 2006 gdybyś tylko pił piwo:p a co do animacji to raczej bez rewelacji, bylo pare ciekawych ale krótkich i było pare dennych acz długich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi