Napisano 17 Maj 200618 l W piątek 19.05 o godz. 18:00 w warszawskim klubie Jadłodajnia Filozoficzna odbędzie się pokaz krótkich form filmowych i animacji stworzonych przez studentów warszawskiej Akademii Sztuk Pięknych. Zaprezentowane zostaną prace nagrodzone w tegorocznej edycji konkursu Pro Premiere oraz najciekawsze dokonania z dorobku wydziału grafiki ASP. Konkurs Pro Premiere to wspólna akcja Akademii Sztuk Pięknych w Warszawie i producenta oprogramowania graficznego, firmy Adobe. Celem konkursu jest promocja młodych zdolnych grafików. Najlepsze prace zostaną zaprezentowane na łamach Computer Arts, specjalistycznego magazynu o grafice komputerowej. [źródło: Andrzej Jędrzejczak, Fleishman-Hillard]
Napisano 18 Maj 200618 l e . beznadziene miejsce...klub. nie lubie takich miejsc.... btw. milej zabawy
Napisano 19 Maj 200618 l O ile dobrze zliczylem bylo trzech przedstawicieli max3d.pl, a pozostalych 10989 niech zaluje, bo maja w tym klubie przepiekna barmanke.
Napisano 20 Maj 200618 l ja tam byłem, piwo piłem ... najbardziej podobało mi sie stadko srających psów i muzyczka w tle. reszty nie pamiętam, jakaś nieładna była chyba
Napisano 21 Maj 200618 l gdybyś tylko pił piwo:p a co do animacji to raczej bez rewelacji, bylo pare ciekawych ale krótkich i było pare dennych acz długich...