Napisano 21 Maj 200619 l witam. skrobie sobie tego mietka od dawna juz. i postanowilem go tu pokazac: 聽 [/url] 聽 聽 聽 聽 聽 聽 prosze o komentarze i sugestie. pozdro.
Napisano 21 Maj 200619 l fajnie go wyskroba艂e艣, jest troch臋 b艂ed贸w ale i tak mi si臋 podoba popraw pod艂og臋 na pierwszym renderze powodzenia
Napisano 21 Maj 200619 l Bardzo przyjemny model. Wida膰, 偶e si臋 starasz :-P Naprawd臋 super! (i oponka pierwsza klasa). Powodzenia!
Napisano 21 Maj 200619 l Autor pewnie ze sie staram:) wszystkie bledy jakie widzicie prosze zglaszac i wytykac. mam zamiar zrobic auto pokazowe wiec musi byc idealnie zrobione. 聽 ps. niesklejalem polowke wiec podlaoga sux. 聽 聽
Napisano 21 Maj 200619 l hmm.. juz mialem z tym mietkiem przyjemnosc na stronie carmacers :D -- fajna bryka i niezle zrobiona - jedyne co mi sie nie podoba -- to ten spojlerek -- reszta nice :D
Napisano 21 Maj 200619 l no nie藕le virbel ale nie za du偶o poly na opone marnujesz w por贸wnaniu do reszty auta ?? popracuj jeszcze nad siedzeniami bo s膮 strasznie p艂askie
Napisano 21 Maj 200619 l Autor opone chcialem zrobic w calosci w 3d. wiec dalem tylko poly ile uznalem ze jest potrzebne:) tego spoilerka juz niema. bo sie nikmu nie podobal:( co do tapicerki to wzuce bumpmape na siedzenia. zeby je lekko napompowac. chyba ze macie inny sposob na to zeby je urealnic.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto