virbel Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 witam. skrobie sobie tego mietka od dawna juz. i postanowilem go tu pokazac: [/url] prosze o komentarze i sugestie. pozdro.
piksar Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 fajnie go wyskrobałeś, jest trochę błedów ale i tak mi się podoba popraw podłogę na pierwszym renderze powodzenia
Homa Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 Bardzo przyjemny model. Widać, że się starasz :-P Naprawdę super! (i oponka pierwsza klasa). Powodzenia!
virbel Napisano 21 Maj 2006 Autor Napisano 21 Maj 2006 pewnie ze sie staram:) wszystkie bledy jakie widzicie prosze zglaszac i wytykac. mam zamiar zrobic auto pokazowe wiec musi byc idealnie zrobione. ps. niesklejalem polowke wiec podlaoga sux.
himek Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 hmm.. juz mialem z tym mietkiem przyjemnosc na stronie carmacers :D -- fajna bryka i niezle zrobiona - jedyne co mi sie nie podoba -- to ten spojlerek -- reszta nice :D
javor Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 no nieźle virbel ale nie za dużo poly na opone marnujesz w porównaniu do reszty auta ?? popracuj jeszcze nad siedzeniami bo są strasznie płaskie
virbel Napisano 21 Maj 2006 Autor Napisano 21 Maj 2006 opone chcialem zrobic w calosci w 3d. wiec dalem tylko poly ile uznalem ze jest potrzebne:) tego spoilerka juz niema. bo sie nikmu nie podobal:( co do tapicerki to wzuce bumpmape na siedzenia. zeby je lekko napompowac. chyba ze macie inny sposob na to zeby je urealnic.
hkropinski Napisano 21 Maj 2006 Napisano 21 Maj 2006 fajnie, mi sie podoba, pozdrawiam i czekam na update'y
Rekomendowane odpowiedzi