Napisano 21 Maj 200618 l witam. skrobie sobie tego mietka od dawna juz. i postanowilem go tu pokazac: [/url] prosze o komentarze i sugestie. pozdro.
Napisano 21 Maj 200618 l fajnie go wyskrobałeś, jest trochę błedów ale i tak mi się podoba popraw podłogę na pierwszym renderze powodzenia
Napisano 21 Maj 200618 l Bardzo przyjemny model. Widać, że się starasz :-P Naprawdę super! (i oponka pierwsza klasa). Powodzenia!
Napisano 21 Maj 200618 l Autor pewnie ze sie staram:) wszystkie bledy jakie widzicie prosze zglaszac i wytykac. mam zamiar zrobic auto pokazowe wiec musi byc idealnie zrobione. ps. niesklejalem polowke wiec podlaoga sux.
Napisano 21 Maj 200618 l hmm.. juz mialem z tym mietkiem przyjemnosc na stronie carmacers :D -- fajna bryka i niezle zrobiona - jedyne co mi sie nie podoba -- to ten spojlerek -- reszta nice :D
Napisano 21 Maj 200618 l no nieźle virbel ale nie za dużo poly na opone marnujesz w porównaniu do reszty auta ?? popracuj jeszcze nad siedzeniami bo są strasznie płaskie
Napisano 21 Maj 200618 l Autor opone chcialem zrobic w calosci w 3d. wiec dalem tylko poly ile uznalem ze jest potrzebne:) tego spoilerka juz niema. bo sie nikmu nie podobal:( co do tapicerki to wzuce bumpmape na siedzenia. zeby je lekko napompowac. chyba ze macie inny sposob na to zeby je urealnic.