Huter Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Najpierw ilustacja Głowie się od pewnego czasu ... i nie mogę nic wymyśleć ... jak wymodelować taką siatkę? Jak ktoś może pomóc byłbym wdzięczny ... na obecna chwile ja nie mam zielonego pojęcia :( ... mowa o 3ds max ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vv3k70r Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 walec przekrzywiony i poobcinany, zmodyfikowany nieco, wierzcholki poprzyczepiane do kontrolnych okregow i wio, chyab ze ma tylko wisiec, no to walec i textura Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozioo Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Narysuj powtarzający się segment splinem, skopiuj, połącz. Całośc potraktuj bendem, FFD boxem i włala :> 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huter Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 Narysuj powtarzający się segment splinem, skopiuj, połącz. Całośc potraktuj bendem, FFD boxem i włala :> no w sumie można by ... pobawie się tym ... pozdro ... i dzięki za sugestię ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dariusz Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 lub modyfikatorem Lattice Link to comment Share on other sites More sharing options...
vv3k70r Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 to nie ma byc animowane? ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Huter Posted May 23, 2006 Author Share Posted May 23, 2006 to nie ma byc animowane? ;( Teoretycznie na spline mogę zrobic rope ... i reactor ... w praktyce się sprawdzi ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts