Napisano 7 Wrzesień 200321 l Autor sikham..... ja już 3 razy powtarzałem że całe koła wywale... przecież zrobie opony z bieżnikiem... zderzaka nie ma... bo go nie ma!! musze go zrobić tył jest prowizoryczny. a co do przedniego zderzaka to jeszcze nad nim popracuje, ale ma być taki okrągły
Napisano 11 Wrzesień 200321 l kolo calkiem ladne, co do reszty modelu to modeling niezlyt, a co do realnosci to ja sie nie znam.ale daj wiecej okrągłych krawedzi.
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Autor hmm, okrągłych? ale ten prawdziwy ma takie kanty. a pozatym to postanowiłem nie trzymac sie oryginału;) zrobie swoją wizje Alfy;P
Napisano 11 Wrzesień 200321 l ta opona to zdecydowanie czerniejszą zrób!!! i patrz.. looknij na tą moją (ma buga z bieżnikiem nie smiać sie :) ) tam są takie rowki po bokach.. zrób takie same! ja zrobiłem te rowki za pomocą tub... wiesz te takie cienkie nad napisami i pod napisami a i dodaj włoski do opony :) i większy specular znaczy bardziej sppłaszczony.. i jescze chrom popraw zrób wiesz tak jak ci kiedys mówiłem a tak pozatym to spoko profil tej opony!!!
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Autor ok Scorpi:) dzieki:) ale nie uważasz ze włoski to drobna przesada;P
Napisano 14 Wrzesień 200321 l model koła bardzo dobry, ale popracuj trochę nad materiałem felgi [piwo] P.S. widzę, że oponę robiłeś z tutoriala Sikhama :) może ja też spróbuje :|
Napisano 14 Wrzesień 200321 l ale ściema :] ale może innym się ten link przyda :) >TUTORIAL trzymaj się [piwo]
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Autor hehe zupełnie inaczej ta opone zrobiłem , lepiej :] i mam możliwość modyfikowania jej, po boleanie jest to utrudnione... ale kurde taka sama:/ shit, a aj myślałem że oryginalny bede;P
Napisano 14 Wrzesień 200321 l Autor hehe nie chce mi sie;P moja opona złożona jest z segmentów. a raczej jednego powielonego. sęk w tym zeby dobrze ten segment dopasować:)
Napisano 15 Wrzesień 200321 l GEZZ Krajst...cholera Blood denerwójesz mnie...czemu ze swoimi zdolnościami nie możesz zrobić jakieś naprawde zajebistej fury...a nie jakieś alfa romanso...nikt nawetni nie wie co to jest...fujj:P:P:P co do felgi to bardzo fikuśna :] ale do alfy czuje że rant nie będzie pasować...ale jak sobie chcesz, świetnie Ci idzie :] pozdro...[piwo]
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Autor :( no co ja poradze..:( mało czasu mam, codziennie z godzinke posiedz przy alfie i koniec.... nie chce narazie efektów zamieszczać bo całe to krzywe jest:( powiększyłem nadkola i przerabiam zderzak narazie mozę dizisja sie uda coś zamieśćić..
Napisano 17 Wrzesień 200321 l Autor nom te wystające elemanty na dole zderzaka jeszcze poprawie jakoś.
Napisano 18 Wrzesień 200321 l te wloty na masce jakos nie pasuja moze zrob taki wypukle a nie kratownice
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Model ładnie wykonany ... ale auto mi sie nie podoba :( aha SUPER FELGI !! :)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Hmmm ty też tuningujesz?? Eeech, ta dzisiejsza młodzież - nie wiedzą co dobre ;-))) Ale model git!! :)
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Autor tzn nie zupełnie tuninguje nikomu sie moje autko nie podoba:( to ja je troche bardziej sportowe zrobie:(
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Eeee... mi się podoba - oryinał też jest spox!! jeszcze pytanko - robiłeś z rzutów, zdjęć, czy może \"na oko\"??
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Autor heh no to fajnie że chociaz tobie sie podoba:) No na pierwszej stronie threada są załączone blueprinty, z nich robiłem.
Napisano 18 Wrzesień 200321 l no to tak: te wloty na masce to mniej wiecej takie cos jak maja ryby przy skrzelach najlepiej rekiny :) takich kilka naciec ale u ciebie w troszku wiekszej odleglosci od siebie i ladnie wyprofilowane :) dol natomiast dyfuzory nie bardzo to widac na zdjeciu myszka nie idzie tego dokladnie narysowac ale mniej wiecej chyba wiesz o co mi chodzi ??
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Bloddragon, tak se myślę, że w sumie to bez sensu jest tuningować prototyp... no bo takie auto już w oryginale jest raczej zaje... :) więc po co ulepszać coś, co już jest piękne :) ale to tylko moje zdanie, trzymaj się [piwo]
Napisano 18 Wrzesień 200321 l Autor no ok, soł zderzak zrobie taki jak proponuje MArcin, natomiast skrzela narazie odłoże, Loozack troche racji ma:):) tylko strasznie mi sie tył wozu mie podoba... nie zrobie takiego.. tył zmienie;) zrobie wersje Coupe:P bo to to chyba combi jest....
Napisano 18 Wrzesień 200321 l tylko nie przedobrzyj z tym tyłem :] bo ci jeszcze wyjdzie hatchback :D
Napisano 20 Wrzesień 200321 l no ladnie bloodi :-) tylko chyba maska nie jest dobrze dopasowana w prawej gornej czesci. czekam na dalsze renderki :-)
Napisano 22 Wrzesień 200321 l nieźle, podoboba mi sie bardzo mam pytanie: jak zrobić glow w geometry lights (brazil utility)
Napisano 24 Wrzesień 200321 l te kapcie bardzo fajnie wyglądają [cfaniak] i fajny tył żeś zrobił, ale mi się maska wydaje pogięta trochę :| zwłaszcza na tych renderach wcześniejszych, ale może to przez moje sponiewierane gapieniem się w monitor oczy :D trzymaj się [piwo]