Napisano 26 Maj 200618 l Witam nie wiem czy temat ten sie pojawił czy też nie ale chciałem zauważyć że na forum rejestruje sie wiele osob rejestruje sie aby dać ogłoszenie o prace i jest to ich jedyny post na tym forum. Propozycja: stworzyć temat w ktorym będą ogłoszenia i będą mogli sie dopisywać goscie :D co wy na to ?
Napisano 26 Maj 200618 l Głupi pomysł - wtedy byle kto może wejsc sobie do działu i napisać co mu sie jawnie podoba nawet niedot. tematu głupawe teksty - rejestracja zmusza do choćby założenia emaila więc ktoś komu naprawde zależy na umieszczeniu obłoszenia przetrwa chwilkę i przejdzie przez proces rejestracji.
Napisano 26 Maj 200618 l hindus-ale istnienie firmy mozna zweryfikowac w ciagu kilku minut, jesli ktos daje ogloszenie to podaje dane kontaktowe, jakis adres, numer telefonu, gg, maila, ja wiem ze to nie jest przyjete w pl, ale w wiekszosci ogloszen podaje sie lokalny odpowiednik nipu/regonu :) pozwala to na podniesienie sluchawki do najblizszego US i zapytanie czy taki numer jest valid, kto go ma i czy jest w porzo z wyplacalnosci, podejrzewam ze ktorys z zainteresowanych userow to sprawdzi (i tak jak co do czego to sie sprawdza wiarygodnosc zleceniodawcy), wiec nei widze powodu az takiej anonimowosci zleceniodawcy; no ale poki co jest dobrze i mimo ze kilka zartow sie zdarzylo (o ktorych wiem) to chyba obecny system sie w miare sprawdza, ale istotnie doliczanie ich do liczby userow to przesada :) czyli nei jest zle-ale mogloby byc lepiej
Napisano 26 Maj 200618 l chyba to nie taki wielki problem ale troche głupio jak na głównej jest napisane 10000 userów z czego spora część to tacy jak np ci z reklam albo z wątku "nie znasz tytułu / wykonawcy..." gdzie postują czasem ludzie nie związani nawet z grafika :) chętnie bym zobaczył ile osób naprawde odwiedza te forum poprzez umieszczenie na głównej pod polem users drugiego "active users" czyli takich co odwiedzili strone/forum przynajmniej raz w ostatnim miesiącu ciekawe ile ich by było :)
Napisano 26 Maj 200618 l Witam!! javor ale tak jest wszedzie :)np. na cgt. tam jest masa userow a duza czasc nie ma nawet posta :) ja nie widze potrzeby dobrze jest tak jak teraz :) pozdro
Napisano 26 Maj 200618 l taka samo jest w topicu o poszukawaniu tytulu piosenki btw: na pewno jest opcja kasowania userow ktorzy spelniaja jakies warunki i nastepuje to hurtowo
Napisano 26 Maj 200618 l W sumie można by usuwać userów jak nie korzystają ze swego konta. Chętnie bym się pozbył 3 kropek przy moim nicku, uztkownik "siwy" ostatnio był aktywny 2 lata temu.
Napisano 26 Maj 200618 l siwy... - napisz do Adka, pewnie coś z tym zrobi :) [edit] vv3k70r - a może taki siwy... też ma wszędzie taki sam nick, który tutaj ktoś zajął i odwiedził to forum ostatnio podczas rejestracji.
Napisano 26 Maj 200618 l wszyscy macie racje, tylko po co komplikowac cos co dziala? dodac kategorie userow? aktywnych? a jak ktos zaklada konto, to rezerwuje nicka i haslo, moze zeby nei zapomniec ma wszedzie takie samo, to naprawde nei zajmuje na serwerze duzo miejsca, moze tylko zmieniac takim z member na cos paskudniejszego?