gumi3 Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 wciasz poprawiam ale wyglonda jak po wizycie u kiepskiego blachaza.
piksar Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 komentarz sie nie podobał ? ze skasowałes cały wątek ? PS. Litosci wiem ze to nie forum polonistyczne ale nie przeginaj
gumi3 Napisano 26 Maj 2006 Autor Napisano 26 Maj 2006 nie wiedziałem jak zmienić temat tematu, to skasowałem wszystko.
tpiatek Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 temat tematu ? :P Na głównej liście z wątkami klikasz obok swojego.. wtedy uruchamia się edycja "nazwy wątku" Pozdrawiam
damusTo Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 Nie czepiajmy sie pierdoł, no jakoś to tam zaczyna graćmoim zdaniem,ale pracowac nad tym jeszcze musisz ;) napisz skoro masz swiadomosc co stanowi dla ciebie najwiekszy problempokazna siatce to spróbujemy pomóc.
gumi3 Napisano 26 Maj 2006 Autor Napisano 26 Maj 2006 gdy zaczynałem wszystko było swietnie, ale sp** gdy zaczolem kombinowac. problem: nailepiej by bylo wyrzycic 1/3 siatki i wymodelowac nową.
hkropinski Napisano 26 Maj 2006 Napisano 26 Maj 2006 a ja mam dziwne wrazenie ze model jest krzywy, pozdr
damusTo Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 Słuchajcie czytajcie czy jak, to co teraz prezentujemy w tym wątku nie ma większego sensu. Piszemy jest krzywo, autor odpisuje - wiem. dostrzeganieco mam na myśli, bardzolubie to autko dlatego wolałbym żeby temat ruszyłdo przodu, propnuje by pojawiły sie konkretne problemy to omówienia na siate inaczej nie widze sensu uczestniczenia w tym.
gumi3 Napisano 27 Maj 2006 Autor Napisano 27 Maj 2006 i ci ja moge zrobic z tym słupkiem. ps. poprawilem jusz to zaczernjenie na srodku obreczy.
Bubu Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 EEEEEeeeeeeeeeee to jest siatka po ms ?? Bo zglupialem :/
patry Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 O wiele za dużo trójątów!! Zwelduj je!! Ale siatka nawet prosta.
Fargate Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 patry: Wytlumacz mi co miales na mysli piszac "Ale siatka nawet prosta." :P Co do modelu to chyba raczej zacznij od nowa bo jak zaczniesz dodawac detale to sie pogubisz (o ile jeszcze wiesz co, gdzie i jak). Pozatym mozesz miec jakies niestwozone zeczy po ms itp.
piksar Napisano 27 Maj 2006 Napisano 27 Maj 2006 coś nie tak z proporcjami chyba, przód zbyt długi, środek zbyt płaski mi się wydaje, dach nad drzwiami do poprawy, drzwi i szyba jakby za długie. sam już nie jestem pewien edit - w car4ever chyba jeszcze wgłebienie na klamkę było
Rekomendowane odpowiedzi