Napisano 26 Maj 200618 l komentarz sie nie podobał ? ze skasowałes cały wątek ? PS. Litosci wiem ze to nie forum polonistyczne ale nie przeginaj
Napisano 26 Maj 200618 l temat tematu ? :P Na głównej liście z wątkami klikasz obok swojego.. wtedy uruchamia się edycja "nazwy wątku" Pozdrawiam
Napisano 26 Maj 200618 l Nie czepiajmy sie pierdoł, no jakoś to tam zaczyna graćmoim zdaniem,ale pracowac nad tym jeszcze musisz ;) napisz skoro masz swiadomosc co stanowi dla ciebie najwiekszy problempokazna siatce to spróbujemy pomóc.
Napisano 26 Maj 200618 l Autor gdy zaczynałem wszystko było swietnie, ale sp** gdy zaczolem kombinowac. problem: nailepiej by bylo wyrzycic 1/3 siatki i wymodelowac nową.
Napisano 27 Maj 200618 l Słuchajcie czytajcie czy jak, to co teraz prezentujemy w tym wątku nie ma większego sensu. Piszemy jest krzywo, autor odpisuje - wiem. dostrzeganieco mam na myśli, bardzolubie to autko dlatego wolałbym żeby temat ruszyłdo przodu, propnuje by pojawiły sie konkretne problemy to omówienia na siate inaczej nie widze sensu uczestniczenia w tym.
Napisano 27 Maj 200618 l Autor i ci ja moge zrobic z tym słupkiem. ps. poprawilem jusz to zaczernjenie na srodku obreczy.
Napisano 27 Maj 200618 l patry: Wytlumacz mi co miales na mysli piszac "Ale siatka nawet prosta." :P Co do modelu to chyba raczej zacznij od nowa bo jak zaczniesz dodawac detale to sie pogubisz (o ile jeszcze wiesz co, gdzie i jak). Pozatym mozesz miec jakies niestwozone zeczy po ms itp.
Napisano 27 Maj 200618 l coś nie tak z proporcjami chyba, przód zbyt długi, środek zbyt płaski mi się wydaje, dach nad drzwiami do poprawy, drzwi i szyba jakby za długie. sam już nie jestem pewien edit - w car4ever chyba jeszcze wgłebienie na klamkę było