blackzone Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Zaczynam swoją przygode z animacją...i nie wiem jak sie wogóle do tego zabrac...:/ Powiedzcie prosze w skrócie gdzie i jak sie ustawia kolejne klatki itp. Czy ten suwak na dole i te przyciski Auto Key , Key mają coś wspólnego z animacja?? Za wszyskie posty w tym temacie z góry dziekuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrek Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 Przed przystąpieniem do animacji proponuję w pierwszej kolejności poznać narzędie, w którym będziesz pracował. POmocny będzie klawisz F1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xeav Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 w jakim programie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackzone Posted May 27, 2006 Author Share Posted May 27, 2006 Robie w 3D Maxie 7 ( mental ray) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*NicoN_ Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 czemu 90% userow robi w maxie ? wytłumaczcie mi to ... moze jest taki 'tani', albo taki 'dobry' :D ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baldack Posted May 27, 2006 Share Posted May 27, 2006 OFFTOP: czemu 90% userow robi w maxie ? wytłumaczcie mi to ... moze jest taki 'tani', albo taki 'dobry' :D ? jest sławny! ale i tak Maya RZĄDZI:D ONTOP: hmm...od przeczytania helpa(f1) calkiem dobre rozwiazanie, jak ktos zna dobrze english:D a jak nie to do maxa masz mase tutków nawet w PL wiec góglaJ:P ziom:d Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeNZuO Posted May 28, 2006 Share Posted May 28, 2006 OFFTOP: jest sławny! ale i tak Maya RZĄDZI:D ONTOP: hmm...od przeczytania helpa(f1) calkiem dobre rozwiazanie, jak ktos zna dobrze english:D a jak nie to do maxa masz mase tutków nawet w PL wiec góglaJ:P ziom:d Popieram, sam powoli, acz skrupulatnie poznaje mayke, moze troche to potrwa, ale sie nie dam. Strasznie przypadl mi interfejs. Poza tym mozna czuc sie wyjatkowym ;) A slawa MAX'a to raczej w Polsce tak duza, po czesci przez jezyk, bo wydaje mi sie, ze na poczatku biblioteka publikacji rosla najszybciej, ale pytanie czemu akurat do niego, tego nie wiem. Reszta swiata to juz rowno max i maya, nie zapominajac o LW, XSI czy innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blackzone Posted May 30, 2006 Author Share Posted May 30, 2006 Patrze ze ładnie zeszliscie z tematu :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
peri Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 (edited) Istnieją jeszcze te programy? Edited March 20, 2017 by peri Link to comment Share on other sites More sharing options...
osael Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 wow nagroda złotej łopaty! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wujek_kane Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Ech człowiek zagląda na max3d, widzi nowe posty... Chwila radości, po czym okazuje się, że to kolejny Janusz marketingu > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reynevan Posted March 6, 2017 Share Posted March 6, 2017 Janusze marketingu drugi rok sieją zamęt na forum, niestety jak widać administracji to nie przeszkadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts