Dirk Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Witam Znów coś zacząłem majstrować:) Na warsztat poszła Mazda.Ten model mam już zamiar dokończyć ( w przeciwieństwie do niektórych poprzednich:)) Pierwsza próbka: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 Witam!! hehe dziwnie zaczales ;) modelowac jak na poczatek to bardzo ladnie mi sie podoba :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 hehe, faktycznie dziwnie zacząłeś :) Pokaż siateczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumi3 Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 a nie zostaną ci potem dziury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Maj 2006 Share Napisano 29 Maj 2006 hmm... niewiem, taki cien na przednim nadkolu ( moze juz mi oczka wybuchają od patrzenia w te samochody:D:D ) ale tak to jest fajowo, dawaj siateczke:P pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi