nielot007 Napisano 31 Maj 2006 Share Napisano 31 Maj 2006 Witam!! kolejny tutorial(video) z podstajni slynnego na cala polske (a niedlugo na caly kraj) nielot'a007(KTV) tym razem tworzenie gladkich nadkoli takze na laczeniach blach :) czas-->13min15sec size-->6108kb(6,108MB) link--> http://rapidshare.de/files/21889705/nadkole.wmv.html ps. oczywiscie nie patrzcie na model gdyz nie byl przystosowany do ms'a gdyzy byl robiony wzgledem lowpoly :) pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 wielkie dzieki :) przyda sie...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damusTo Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 A ja tak może troszke przewrotnie, jakim softem to zrzuciłes do pliku bo też szukam czegos takiego w podobnym celu :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 damusTo-->film byl nagrywany w camtasia studio 3(zielny kolor) i poznije tworzony(kompresowanY) tez w tym sofcie :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 6 Czerwiec 2006 Share Napisano 6 Czerwiec 2006 nie dziala mi rapidshare : / cos musi byc nie tak z moja siecia. da rade wrzucic to na jakiegos innego serwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jim mee Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 file not found ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miłosz3ds Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Jezu jakie daty 06-06-06 :D Niestety nie działa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hidden_Lucas Napisano 8 Kwiecień 2008 Share Napisano 8 Kwiecień 2008 wiem, że odkop, ale może ktoś ma jeszcze ten tutek i może go gdzieś na serwerze umieścić, bo mam problemy z modelowaniem nadkol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CormaC Napisano 7 Lipiec 2008 Share Napisano 7 Lipiec 2008 Super tego szukałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilq Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 kurcze wiem że dużo czasu minęło od ostatniego posta ale czy może ktoś ma tego tuta i może wrzucić na jakiś serwer__ plz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muzzy Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 (edytowane) Proszę bardzo: [MU] [sendSpace.pl] Edytowane 25 Sierpień 2009 przez Muzzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilq Napisano 25 Sierpień 2009 Share Napisano 25 Sierpień 2009 dzięki bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi