mort Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Moja praca semestralna z rzeźby. Glina a potem odlew gipsowy. Ciekawe kto odczyta z niej moje inicjały :D http://artur_horn.fotosik.pl/albumy/21379.html pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Veemo Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Twoje inicjały to A.C. ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 hmm... mi sie cos takeigo nie podoba, ale na temat rzeźb sie nie wypowiadam za bardzo, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 A.h. ? ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 niet. strzelajcie dalej. pis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 może: k. s. ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 A.U. ? ;] //message is too short Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 siwy jesteś chyba jedynym który mój awatar skojarzył z rzeźbą :D a jeśli sam doszedłeś to gratulacje :) tak K.S. ale szczerze mówiąc sam bym się nad K nieźle głowił.. a dla tych którzy nie widzą tego dalej-rozwiązanie: http://images1.fotosik.pl/76/9ccbb0860e6011c6.jpg Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 hehe... dalej nic nie widze:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
y2d Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 nigdy w zyciu bym tego nie zgadl :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tpiatek Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 to już prościej było zgadywać z Twojego avatara :P Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 To sie nie liczy, bo dałeś zdjęcie tak, że S jest odwrócone :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ej, chwila streaker, dałem linka do całego albumu ze zdjęciami ze wszystkich stron :D pis! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Sorry, mój błąd, sugerowałem sie załącznikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi