Homa Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Witam! W czasie nieustających renderowych testów mojego pojazdu Shark Concept... Odprężałem się odrutowując szklany wazonik - Oto efekty :) Mam nadzieję że się podoba. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mort Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 how sweet :D zacisnąłbym bardziej tam gdzie jest sprężynka, ale reszta ładna..może jeszcze jakis refleks na butelce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 1 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2006 Nio racja - słabo zaciśnięte... ale to taki luźny sprężynko-drucik :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 proste, ale jak miłe, podoba mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 ładne i wcale nie musi być skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 ale cienie ostre:/... psuje superancki pomysł i efekt... 5=...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 4 Czerwiec 2006 Share Napisano 4 Czerwiec 2006 bardzo ładnie wyszło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 cienie są za ostre i brakuje mi jakieś lekkiej kaustyki, ale i tak przyjemne dla oka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 5 Czerwiec 2006 Share Napisano 5 Czerwiec 2006 pomysł, modele i shadery wypas ! jedynie do czego mozna sie przywalic to ze cien ostry no i kaustyczka az sie sama prosi :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 6 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2006 "kaustyczki" nie stosowałem... nad cieniami też zbyt długo się nie zastanawiałem... :) Daleko mi do znawcy VRaya, więc wyszło jak wyszło... Ale się staram więc następna praca powinna być lepsza. Dziękuję bardzo za komentarze :-) Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi