Napisano 3 Czerwiec 200618 l dobra robota, podoba mi się. przyczepie się tylko, do górnmego skrzydłą, wygląda jakby było pochylone, a nie znajdowało się w pionie, no chyba że tak miało być. podracowałbym jeszcze tylko kolorystykę, może jakieś światełko:p:p ludziki wymiatają:D:D
Napisano 3 Czerwiec 200618 l zgadzam sie z przedmowca - obrazek calkiem spoko tylko te skrzydlo jest takie asymetryczne, obstawalbym za jego zmiana :) i tak mnie zastanawia czy czasem ktores ze skrzydel nie powinno rzucac cienia ale to juz ciezko mi powiedziec:)
Napisano 5 Czerwiec 200618 l nom, mialo byc pochylone, a jak dziwnie wyglada znaczy sie cos poszlo nie tak :( tymczasem dozucam pare z dzisiejszego dnia. nie ma to jak poobijac sie troche w robocie.
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Fajnie to wyglada wszytko - bardzo profesjonalnie. Choc bija miejscami po oczach niesymetrycznosci czy odchyly od perspektywy... ale to szczegoly ;)
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Fajne szkice :) Dominują formy podłużne - zarówno w szkicach, w pierwszym statku, jak i w robocie z zielonym światełkiem (@wymiana baterii). Z wymienionych szkice mi się podobają najbardziej. Użycie markera dodało im trochę "brudu", są takie nieco mniej sterylne (i to fajne jest).
Napisano 5 Czerwiec 200618 l no feng to moj ulubiony concept d, ale obejzalem tylko jednego tutka, na wiecej nie mam kasy :( a tymczasem wrzucam pracke pt:Zaczarowany flet. Mialem do speeda dac ale jak juz tu jestem ...
Napisano 5 Czerwiec 200618 l Dobre kurde rzeczy robicie niepowiem, ale.. ale widaĆ że brak wam pomysła :\ Coś twórczo zróbcie, troche abstrakcji i schizofremii, bo to takie szare i smutne że aż sie cholera popłakałem :((
Napisano 6 Czerwiec 200618 l milo chucku ze konto zalozyles zeby sokomentowac moja pracke, 2 posty i 2 u mnie :) co do wsiadania to pewno uzyja teleportacji :P
Napisano 6 Czerwiec 200618 l co do chucka to po prostu. podoba mi sie wykonanie i koncepcja kolorowa oraz oierwza i trzecia "z pracy":P, przynajmniej w rysowaniu nie proznujesz
Napisano 6 Czerwiec 200618 l No to fajną masz pracę, nie powiem:D uważaj na prezesa i jego szpiegów. te pierwsze małe pojazdy jak dla mnie najleprze. ChuckNorisIKury abstrakcja i schizofremia raczej nie jest mile widziana w concept artach, chociaż trochę kolorków, by się żeczywiście przydało. zaczarowany flet hmmm perwers na plaży:p
Napisano 8 Czerwiec 200618 l nom, swiete slowa Pablonardo, na szpiegów trzeba uwaza bo rozpruwaja sie przy byle okazji a pozniej sie człowiek tłumaczyć musi :(, tymczasem z dzisiaj jeden koncept. Takie miasto we kosmosie, szczeliste konstrukcje, jak krzysztaly troche, zawieszone na skalach chcialbym zrobic kiedys, nie wiem jeszcze jak i kiedy ale musze sie za to zabrac.
Napisano 8 Czerwiec 200618 l good:) podoba mi się tylko zciemniłbym troszkę słoneczko, bo aż razi po oczach i nie mogę sie skupić na oglądaniu detalu:p
Napisano 10 Czerwiec 200618 l świetnie to zaczyna wygladac. osobiscie nie lubie rysunkowego stylu w pracach ktore wychodza juz poza concept art (a tak ta praca ewoluuje moim zdaniem), wiec jezeli masz zamiar wszystko zamalowac, to wyjdzie super. obiektywnie patrzac super jest juz teraz :P
Napisano 12 Czerwiec 200618 l No mi sie podoba ;) ale napisales ze we kosmosie, a tu chmurki :D[zreszta g.lucas mial w kosmosie dzwiek to moga byc i chmurki :D]
Napisano 16 Czerwiec 200618 l no fakt, ale to juz chyba nie jest kosmos, no chyba ze patrzac bardziej ogolnie, u nas tez sa chmurki a w kosmosie jestesmy:) a tymczasem bardzo szybki matte (no chyba moj pierwszy), kazimierz po przerobce :)