H05SCR Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Fajne materialy do vraya z ok 140-150MB sporo szkieł itp mysle ze kazdemu sie przydadzą do tego umieszczam je tu bo nie wiem gdzie to wlasciwie by pasowalo w texturing i lightning nikt nie wchdozi w zauwazylem ze tu wiekszy ruch jest materialy skopiujcie do matlibs dla nie wiedzących jak sprawic by trafily one do listy materiałow umieszczam maly print screen jak to zrobic.Ps. jesli nie dziala link znaczy ze sie jeszcze nie uploadowało. Pozdrawiam [url="http://sd3.forall.pl/Vm.rar"]http://sd3.forall.pl/Vm.rar[/url] tu mozecie sobie zobazcyc jakie materiałki są zawarte w tym a ponizej mój tutorial :P:P:P ma MaGuu nie wiem przed chwilą sprawdzilem link i dziala cos takiego sie pokazuje ps. polecam hosting www.forall.pl super ceny i wogole nic sie nie czepiają niczego :D a jak cos nie dziala link to juz ich wina :P
rowr Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 ja sie nie znam ja lama czy to dziala w kazdej wersji vraya czy tylko dla najnowszej te materialy sa??? aa a tak btw dzieki za podzielenie sie:)
H05SCR Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 chyba do kazdej :D najlepiej miec najnowszą bym tu umieśćil ale by mnie posądzili o warezowanie i rozpust na forum :P lubie sie dzielić jak cos to PM (tego nikt nie widzial) :rolleyes:
adek Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Skad pochodza te materialy? Są Twojego autorstwa. Mam nadzieje, ze jesli nie to autor nie ma nic przeciwko ich zamieszczeniu.
thorgal Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 podobne materialy widzialem na evermotion, tyle ze tutaj jest ich troche wiecej.. wiec moim zdaniem jest to zbiorka materialow z neta
H05SCR Napisano 5 Czerwiec 2006 Autor Napisano 5 Czerwiec 2006 zbiórka i jest za darmo bo jest duzo zawartych tam free materiałow ze stron a nie jakies evermotion :P
dariusz Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 niektóre nie działają ze starszymi wersjami np. 1.09xx
rowr Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 hemmm no ciagne :) mam nadzieje ze na starej wersji chociaz niektore poleza :) aaa i czy to normalne ze sie sciaga 346 kb/s????
TORCIK Napisano 12 Sierpień 2006 Napisano 12 Sierpień 2006 A mógłby ktoś to wrzucić na inny server bo mi za każdym razem przy 120 mb kończy ściąganie i jest błąd w archiwum.
Rekomendowane odpowiedzi