Loozack Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Kozioo, na tego Hummera to ktoś chyba klątwę rzucił :D musisz wezwać egzorcystę bo go nigdy nie skończysz [cfaniak] trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 Jednak częściowo udało mi się uratować materiały. Ale niestety wszystko jest czyste:( A to pierwsze podejście do wklejania 3d w zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
felav Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 A ten hummer to z helikoptera zrzucony ? :P W takim świetle sie detale gubią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 teraz wyglada jak plastik ! pracowac dalej :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 Bo: 1. nie ma gi 2. nie ma brudu 3. nie wiem co:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 to poczekam az to wszystko bedzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 Oswietlenie koszmarne. Pozatym nie wrzucałbym hummera na takie tło bo za bardzo kontrastuje z otoczeniem. Anyway popracuj nad światłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anonymous Napisano 23 Listopad 2003 Share Napisano 23 Listopad 2003 A mi brakuje sladow. Pozdro[piwo] Blood_brother Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozioo Napisano 25 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 25 Grudzień 2003 To już jest koniec:] Zapraszam do galerii http://www.max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=8213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gollum Napisano 25 Grudzień 2003 Share Napisano 25 Grudzień 2003 Ładnie podoba mi się ale mam 2 ale: -dlaczego koła mają tylko jeden materiał, dziwnie to wygląda. -co to za czarna kreska z boku?? Pozdrawiam Gollum PS dodałbyś jakieś zarysowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi