Napisano 7 Czerwiec 200618 l Bardzo fajny render i otoczenie, super wyszło jedynie co mi troszke psuje obraz to trawa, jakosc mapy jest dosc słaba :]
Napisano 7 Czerwiec 200618 l To maksłelowe ? czy fałrejowe? Co do wizualki - śliczna . tylko kafelki i cegły bardzo mocno rzucają się w oczy. W normalnych warunkach fugi nie są takie widoczne. Moim zdaniem są trochę przeskalowane co troche zaburza percepcję rozmiarów bryły. Co do projekt - to troche porażka (sorry por@szek) te kominy z cegły. Taka fajna hacjenda stylizowana na nowowczesną miejscówkę a komin jak z gargamela. Może jakiś inny materiał na niego ? Kominom czasami dobrze robi jak jest w kolorze ściany. Oczywiście niech plusy ujemne nie przesłonią nam plusów dodatnich. Jest super!
Napisano 7 Czerwiec 200618 l misie podobac bardzo obrazek. maxwell ? trawa jest ok, moze troche plasko wyszla. horyzont z lewej m isie wydaje zdecydowanie za nisko.
Napisano 7 Czerwiec 200618 l Wizka ładna. Od razu w oczy się rzuca dziwny kadr, kamera wyżej niż oko człowieka ale też nie za wysoko - tak nijak. Ogrodzenie mi się nie podoba, psuje efekt. Sam domek super. Ten horyzont z lewej straszny. Poza tym wszystko git, te lampy mi nie przeszkadzaja, wyglądają ok. Aha, to ogrodzenie w tle nie podoba mi się, jak zagroda dla zwierząt :)
Napisano 8 Czerwiec 200618 l Autor Bobby_digital & zdeno: ~.~ zdeno: czyt u samej gory posta siwy: proj ogrodzenia dostalem gotowy, ujecie specjalnie takie na zyczenie zleceniodawcy
Napisano 16 Czerwiec 200618 l no poprawione troszkę te wizki ;) tak jak sobie teraz patrzę, to te kadry rzeczywiście są cienkie, głównie kompozycyjnie. rozumiem, że nie Twoje, ale wyglądają jak zdjęcia robione przez amatora, czyli strasznie dużo śmieci np.: kawałek ogrodzenia na 3 cim vizie po prawej; ucięty samochód itp. pierwszy kadr całkiem spoko. dynamiczny i fajnie prezentuje obiekt. jedyne do czego mogę się przyczepić jeżeli chodzi o wizkę, to strasznie mocne refleksy zielonego koloru na spodach gzymsów i ścianach.. nie wiem czy trawa takie daje. a z rzeczy pozytywnych to jest to chyba praca która ma najfajniej wrzucone samochody i "rzeczy" żyjące, którą widziałem na tym forum..
Napisano 19 Czerwiec 200618 l a jak robisz trawke? displace'em vrayowskim ? czy tez masz jakis inny na to sposob ? ogolnie - podoba mi sie, klimat niezly... kilka rzeczy, ktore moglbys poprawic, ale ogolne wrazenie - daje rady :)
Napisano 19 Czerwiec 200618 l Autor Maceo: dobre oko wszystko wykryje [gi nie jest od trawy ktora ostatecznie widac] jasiek311: taaaa... fałrejofskim ;p [~.~]
Napisano 17 Wrzesień 200618 l Chyba ciut za dużo sharpena. Ale piękna zieleń. Może ciut za jasno i dziwna tekstura tynku. Takie plamy a i cień od psa~! :)