Destroyer Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Jest już wersja 5 Programu do niemal automatycznego rozwijania UV ha wyprzedziłem xeav-a haha nareszcie 5 lat na to czekałem ;-P jest też plugin do maxa tu animki 1
xeav Napisano 15 Czerwiec 2006 Napisano 15 Czerwiec 2006 Jest już wersja 5 Programu do niemal automatycznego rozwijania UV ha wyprzedziłem xeav-a haha nareszcie 5 lat na to czekałem ;-P nie daruję :) co do programu, fajnie się zapowiada
Destroyer Napisano 15 Czerwiec 2006 Autor Napisano 15 Czerwiec 2006 ta wyczytałem że szykują plug do maxa żeby nie exportować i impottować bez końca no cóż moge powiedzieć dlaczego nie pod majke !!! dali jeszcze funkcje weld czyli teraz jak sie złe szwy zrobi to można cofnać w wer 4 tego ni było jak na program za 400 "ojro"€ to dziwne
Destroyer Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 od 20 dni jest plug do maxa ale nikt o tym nie pisał więc moze ktoś nie wie szkoda ze maxa od wieków nie uzywam plusem tego pluga jest to ze nie trzeba uzywać viewportu i narzedzi do nawigacjii unfolda bo w ver 4 były koszmarne a w 5 raczej sie nie zmieniły tu animki pokazujące jak to działa
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 hemmmm szkoda ze nie free :) nie mozna miec wszystkiego ale duzo mozliwosci widac daje i znacznie ulatwia prace:)[off topic Klicus masz mojego boga w avatarze :D]
KLICEK Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Rowr ta jest moim tez :)))) genialny gosc, chcialem dac gifa ale sie nie da :( genialny program mowilem juz ?
Destroyer Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 mówiłeś ;-)) a tego gościa to uwielbiam chyba sobie kiedyś kupie dvd z wszystkimi odcinkami ;-PP
KLICEK Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 ja nagrywam :) codziennie ;) a mozna kupic takowe dvd ? jak tak do dawaj linkora :D
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 a ogolnie jak jest z demem tego pluga???...albo czyms takim...bo niestety strona mi sie strasznie rozwala i nie moge se kliknac by zobaczyc...[haha dzis na polsacie ogladalem :P kiedys mialem wszystkie sezony na plycie ale cholera pozyczylem i wcielo :(]
Destroyer Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 nawet w wikipedii jest o tym http://en.wikipedia.org/wiki/Married..._with_Children KLICEK Amazon z tym ze po angielsku a te ciete riposty to juz takie fajne nie beda chyba ;-PP niedawno były odcinki podsumowujace to najdłużej krecony serial w usa jak pokazali aktorów na początku i na koncu to było widać jak sie zestarzeli kto wyprzedza na wariata kto do sąsiadów z shootguna wymaita to tata psychopata, tata psychopata ;-) pewnie inaczej to szło rowr po to dałem bezpośrednie linki do animek żebyś sie nie męczył (to te obrazki) ;-)) a dema pluga nie ma jest demo programu al oraniczone i w wer 4 ;-( chociarz niektórzy sobie tym demkim pomagają
KLICEK Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Who's that riding in the sun? Who's the man with the itchy gun? Who's the man who kills for fun? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad He sleeps with a gun but he loves his son Killed his wife 'cause she weighed a ton He's Psycho Dad A little touched or so we're told Killed his wife 'cause she had a cold Might as well she was getting old Psycho Dad, Psycho Dad, Dad He's quick with a gun And his job ain't done He's Psycho Dad Who's that riding in the sleigh? Who's that firing along the way? Who's roughing up bums on Christmas day? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad Who's that riding across the plain? Who's proud 'cause his wife is slain? Who's the man who's plumb insane? Psycho Dad, Psycho Dad, Psycho Dad
Chalek Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 rowr: w Wings3d masz prawie to samo za free, zasada dzialania dokladnie taka sama: znazaczasz szwy i dalej automat.
rowr Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 rowr: w Wings3d masz prawie to samo za free, zasada dzialania dokladnie taka sama: znazaczasz szwy i dalej automat. oooo no co ty??? cholera a ja glupi wingsa tylko do modelingu wykorzystywalem :) dzieki za info :)
Destroyer Napisano 27 Lipiec 2006 Autor Napisano 27 Lipiec 2006 w Wings3d masz prawie to samo... prawie robi wielką różnice ;-)) zresztą nie sprawdzałem ale przysłowia mądrością narodu i solą tej ziemi ;-P
Chalek Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 prawie robi wielką różnice ;-)) zresztą nie sprawdzałem ale przysłowia mądrością narodu i solą tej ziemi ;-P chyba reklamy...
RA Napisano 27 Lipiec 2006 Napisano 27 Lipiec 2006 Hmm, ciekawe to to, ułatwia sprawę. Trzeba się za tę organikę wziąć żeby potestować. :D
KLICEK Napisano 28 Lipiec 2006 Napisano 28 Lipiec 2006 hmm Ra do wszystkiego tego mozna uzyc imo nie tylko do organiki ;) http://www.mm.pl/~klicor/psychodad.mp3 ;)
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Zadam może głupie pytanie, ale czy ta Fratecośtam edition to jest w pełnifunkcjonalna wersja unfolda?? http://www.polygonal-design.fr/e_unfold/frater5.php
Hindus Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 kim jest ten kolo z avataru kicek :) ? bundy ?
Gość User190 Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 hindus > ja tu wykopuję wątki sprzed miesiąca, a Ty od razu na Klicka się rzucasz :P Wie ktoś czy to wersja full?? :> Bo nie wiem czy instalować, czy nie :)
Destroyer Napisano 3 Wrzesień 2006 Autor Napisano 3 Wrzesień 2006 M@Ti to wersja ograniczona do 1000 polygonów za pełną trzeba dać prawie 1000 ojro !!! -edit- poprawka za podstawową tylko 399 ;P
KLICEK Napisano 3 Wrzesień 2006 Napisano 3 Wrzesień 2006 Hindus tak to Bundy calkiem podobny do mnie ;> Fikolek i tak warto zaplacic tyle kasy za ten program jezeli ktos ma nadwyzke e/w sciagnac darmowego wingsa ;D
Rekomendowane odpowiedzi