Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Czesc wszystkim,

chciałem przedstawić swoją wariancje pokoju dzienngo...

Cała scene wykonanałem w 3dsmax 7.0 i wyrenderowanłem w vray'u v1.46.

Scene wykonałem w ekspresowym tempie, w ciągu 6 h. Jestem ciekaw jak wam się podoba i prosze o komentarze odnośnie pracki.

Pozdro 4all

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

ktoś się chyba pośpieszył z wprowadzeniem do tego pokoju, bo jakiś nie wykończony, pusto na półkach i wogóe ni chciałbym tam mieszkać

Napisano
  • Autor

pecet , lukasz_d - jak cos to pracka byla robiona w ciagu 6 h wiec nie bylo czasu na wieksza ilosc szczegolow. W przyszlosc chce jeszcze dorobic wiecej szczegolow.

lilowy - jesli chodzi o stol to byl wykonany specjalnie tak nisko, to nie jest stol jadalny tylko taki na gazety i zeby polozyc kubek lub cos takiego. Jesli chodzi o teksture blatu to z nia jeszcze powalcze.

Napisano

wrazzpodpisem1copy2vf.jpg

dodaj jakiś obraz

10020985.jpg

i jakies przedmioty codziennego uzytku tu gdzie zaznaczylem bo pusto sie robi.

Przy oknach FIRANKI!!! i karnisz

Napisano

roślinka wygląda jakby doniczki nie miała

prawa strona stołu się unosi

no i merv dobrze mówi.

Napisano

tekstura skory ze zeskalowana (za duza), rozjechana tekstura podlogi (za duza) tekstura stolu dziwna jakas (nie za duza:))

Poza tym... dodaj tak, jak poprzednicy mowili pare elementow - zrob jakis balagan. Ja jeszcze skusilbym sie na zmiane koloru scian i listwy przypodlogowe/przysufitowe.

Pozdrawiam

Napisano

Jak na 6h to nie jest tak źle...ale faktycznie lepjej poczekam na końcowy rezultat za nim ocenię

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

merv_ - dzieki za teksturki mysle ze chociaż jedna wykorzystam, obraz jest w rowniez w planach...roslinka jest z maxa bo tez dobrze wygladala :)

George82 - skora faktycznie jest troche za duza, przy nastepnym większym updacie sie to zmieni

Ania - roslinka faktycznie doniczki nie ma :) ale to tak fajnie wygladalo ze tak zostawilem :)

gregorjan - jeszcze pracki nie mozna oceniac bo jeszcze troche przedemna zeby dobrze wygladala

Jak cos to nastepny update zrobie w niedziele, gdyz jutro sobie jade na plaze i nie bedzie mi sie chcialo z tym walczyc, w koncu trzeba swietowac zakonczenie sesji :D