Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich i pozdrawiam. Właśnie zacząłem robić samochodzik, wcześniejszy model mi nie wyszedł był to PEUGOT 206 nawet przy pomocy tutorial nie dałem rady go skończyć :(... Widocznie jestem jescze za słaby, ale postanowiłęm sobie, że kolejny model samochodziku ukończe jest nim AUDI TT. Dzięki waszej pomocy napewno wiele się nauczę, a także i poprawię bładę jake robię, a jest ich napewno wiele... Oto kilka godzin moich wypocin. Sami oceńcie. Wielkie dzięki...

tt00.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 2,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki Pablo za komentarz i zdjęcie. Masz rację bok jest do poprawy postaram się to dzisiaj zrobić i pokazać trochę więcej swojej pracy ale to dopiero wieczorem albo w nocy będę mógł coś wyskrobać z tego autka.

Napisano
  • Autor

Witam ponownie, nie małem zbyt dużo czasu, alo coś tam wyskrobałem z mojego samochodu. Niedługo będę miał więciej czasu to napewno praca nad AUDIKIEM ruszy znacznie szybciej niż dotychczas. Zamieszczam kolejne rendery. Prosiłbym bardzo o jakieś komentarze na temat tego co już wymodelowałem. Wielkie dzięki.

tt01.jpg

tt02.jpg

Napisano
  • Autor

Witam. Wymodelowałem koło (nie patrzcie na opone bo ona jest do wymiany), oraz poświęciłem trochę czasu masce, chociaż wiele jego nie mam. Prosiłbym o jakieś komentarze PLEASE:(:(:(...

tt03.jpg

tt04.jpg

Napisano

powinieneś jeszce troche popracować nad szczegółami karoserii, więcej jest ostrych zakończeń niż zaokrąglonych

Napisano

nooo nieźle - modelik zaczyna przypominać TT :), aha - mysle że te lusterka są tylko tymczasowo bo jakoś one takie małe mi się wydają (chyba że ja mam manię wielkości[lol2]) - aha i taka mała rada: nie baw sie ozdobami typu felgi lusterka i tak dalej, na wszystko przyjdzie czas - coby karoseria była ładna i dobrze skrojona :D - - - - pozdrowionka

Napisano

ej kolego a moglbys pokazac siatke bo tez robie ta fure a jestem poczatkujacym moze bym cos zgalil od Ciebie. Z gory dzieki pozdrawiam paps

Napisano
  • Autor

mam złą wiadomość (przedewszystkim dla samego siebie) wszystko starciłem komp się spieprzy... wszystko stracone:( także moje audi nie zostanie skończone szkoda ale niemam już do niefgo siły wracać a przedewszystkim ochoty może kiedyś go skończę, próbowałem przez tydzień ratować dane ale skończyło się formatem, ale zoboirę się do roboty czegoś nowego!!!:)