HerbiJafo Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Witam. Przcka w ramach nauki Rhino + Flamingo. Czas pracy ok 8h. Pozdrawiam i czekam na komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Popraw temat wątku na zgodny z regulaminem, zapoznaj się też całym regulaminem. Ps. Podczas tworzenia wątku jest do wyboru lista przedrostków, czemu ich nie użyłeś ? Następne zle nazwane wątki będą juz kasowane bez upomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 no nie zbyt... liście wyglądają jak by były z metalu...cienie ostre i chyba nie mam tu wogóle GI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz123456 Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 8 h ??? na listka???? hmmm nawet dla poczatkujacego to za duzzzzzo :) a lisc wyszedl z bliska jak metal z daleka ujdzie iecej inwencjii tworczej:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 plastikowo i jakos nierealnie,... lisc nie ejst chyba taki wypukly i jednolity, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 A mi się podoba, ma coś w sobie :) Tylko to szare tło do okoła przydałoby się wywalić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 ładny listek ale zbyt cieńkie łodygi (imo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 jakoś mało realistycznie... materiał jeszcze ujdzie w tłoku ale model do poprawy, zbyt dużo matematycznej dokładności w nim jest, a to strasznie zabiera realizm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrius Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 ??? ale się wszyscy do ciebie dosrali, a jak dla mnie full wypas, klimatyczny listek, pozdro (już raz to pisałem...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 25 Czerwiec 2006 Share Napisano 25 Czerwiec 2006 Doczepili się słuznie, ale... jakkkolwiek nie jestem pewien, czy akant tak wygląda, bo widziałem go tylko w formie stylizacji na miniaturach sredniowiecznych, oraz na kolumnach korynckich. Jak dawałem tu swoją pierwszą prace to nie była ona ani w połowie tak dobra, jak to, wiec się nie załamuj. Posiedź nad tutkami (w dziale General Discussion masz potężna listę tutków w watku Tutorials Library) i zakuwaj, zakuwaj, zakuwaj... :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi