Napisano 18 Czerwiec 200618 l Witam. Przcka w ramach nauki Rhino + Flamingo. Czas pracy ok 8h. Pozdrawiam i czekam na komentarze.
Napisano 18 Czerwiec 200618 l Popraw temat wątku na zgodny z regulaminem, zapoznaj się też całym regulaminem. Ps. Podczas tworzenia wątku jest do wyboru lista przedrostków, czemu ich nie użyłeś ? Następne zle nazwane wątki będą juz kasowane bez upomnienia
Napisano 18 Czerwiec 200618 l no nie zbyt... liście wyglądają jak by były z metalu...cienie ostre i chyba nie mam tu wogóle GI
Napisano 18 Czerwiec 200618 l 8 h ??? na listka???? hmmm nawet dla poczatkujacego to za duzzzzzo :) a lisc wyszedl z bliska jak metal z daleka ujdzie iecej inwencjii tworczej:):)
Napisano 18 Czerwiec 200618 l plastikowo i jakos nierealnie,... lisc nie ejst chyba taki wypukly i jednolity, pozdr
Napisano 18 Czerwiec 200618 l A mi się podoba, ma coś w sobie :) Tylko to szare tło do okoła przydałoby się wywalić...
Napisano 20 Czerwiec 200618 l jakoś mało realistycznie... materiał jeszcze ujdzie w tłoku ale model do poprawy, zbyt dużo matematycznej dokładności w nim jest, a to strasznie zabiera realizm...
Napisano 24 Czerwiec 200618 l ??? ale się wszyscy do ciebie dosrali, a jak dla mnie full wypas, klimatyczny listek, pozdro (już raz to pisałem...)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Doczepili się słuznie, ale... jakkkolwiek nie jestem pewien, czy akant tak wygląda, bo widziałem go tylko w formie stylizacji na miniaturach sredniowiecznych, oraz na kolumnach korynckich. Jak dawałem tu swoją pierwszą prace to nie była ona ani w połowie tak dobra, jak to, wiec się nie załamuj. Posiedź nad tutkami (w dziale General Discussion masz potężna listę tutków w watku Tutorials Library) i zakuwaj, zakuwaj, zakuwaj... :) Pozdrawiam