Lukx Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Kolejny prywatny projekcik. Wymodelowane od zera w 3dsmax i wyrenderowane w vray'u. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 mi sie tu wszystko podoba i chyba sie do niczego nie moge doczepic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz123456 Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Hmmm drzwi sa na prawde za male nie mow ze tak nie Jest .Pozatym ZA PUSTO!!!!!!! KURCZE MAMY SCHODY PODZIWIAC??:) Nie ma co na razie oceniac:) Poza samymi schodami i krawedzią dywanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość George82 Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Bardzo ladne schody i ogolnie calosc, brawo. Moglbym tylko pomarudzic, ze material na poreczach MINIMALNIE za bardzo sie blyszczy, ale to by bylo czepialstwo. Podoba mi sie...;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_D Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 no ale co bys jeszcze chciał ... przeciez nie postawi telewizora na schodach :) hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daymon Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Witam. Bardzo ładnie .Czysty elegancki render. Fajnie prezentuje się dywan. Co do mankamentów to imho drewniane gałki troche za bardzo się świecą oraz belka z barierki na samym dole na dalszym tle dziwnie wchodzi w stopień. Jestem pewny ,że zaraz wytkną ci ,iż scena jest pusta ...no ale to już inna bajka :) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Derfalon Napisano 19 Czerwiec 2006 Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Bardzo ładnie. Co do postu Lukasza123456 to chce powiedzieć że sztuką nawet pisuar może być więc czemu nie schody. Bardzo fajne materiały i światło. Ma jakis taki retro klimat (pomijając halogeny w suficie). bardzo duży pozytyw. PS. Wcale nie jest pusto:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 19 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 19 Czerwiec 2006 Witam. Bardzo ładnie .Czysty elegancki render. Fajnie prezentuje się dywan. Co do mankamentów to imho drewniane gałki troche za bardzo się świecą oraz belka z barierki na samym dole na dalszym tle dziwnie wchodzi w stopień. Jestem pewny ,że zaraz wytkną ci ,iż scena jest pusta ...no ale to już inna bajka :) Pozdrawiam. galki sa specjalnei bardziej swiecace (starcie materialu :)- jak chodzisz i ciagle je lapiesz to w koncu sie beda swieci jak psu ... :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 ślicznie i realistycznie, brak zastrzeżeń. Wcale nie jest pusto, jest akurat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Mega czysto :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 WOW! respekt normalnie :) dużo w tym realizmu jest, taki fajny klimacik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Bardzo ładny renderek.Pierwsza klasa jak zwykle.Ale mi dzisiaj dałeś popalić :-)Pozdr Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 bardzo ladne, choc ja bym zrobil barierki schodów jako jedna ciągła, a nie kilka podzielonych ale i tak jest fajnie, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 teraz zauważyłem, że za często i gęsto powstawiałeś te słupki barierek, wytnij co drugie lub zostaw co trzecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ifonka Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Jesteś wielki:o) Chyba przejde na Twoją diete to może lepiej mi pójdzie z domkami hihi pozdro od sąsiadki, wnętrze super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukx Napisano 20 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Ifonka, Ty to jestes wszedzie :). Marek G, mnie plery niezle ciagna ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deshu Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 Bardzo ladny i czysty render, nie pasuje mi tylko wielkosc siedziska (to small) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi