Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

Kolejny prywatny projekcik. Wymodelowane od zera w 3dsmax i wyrenderowane w vray'u.

1261974593159758203_rs.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm drzwi sa na prawde za male nie mow ze tak nie Jest .Pozatym ZA PUSTO!!!!!!! KURCZE MAMY SCHODY PODZIWIAC??:) Nie ma co na razie oceniac:) Poza samymi schodami i krawedzią dywanu

Napisano

Bardzo ladne schody i ogolnie calosc, brawo. Moglbym tylko pomarudzic, ze material na poreczach MINIMALNIE za bardzo sie blyszczy, ale to by bylo czepialstwo. Podoba mi sie...;)

Pozdrawiam

Napisano

no ale co bys jeszcze chciał ... przeciez nie postawi telewizora na schodach :) hehe

Napisano

Witam.

Bardzo ładnie .Czysty elegancki render.

Fajnie prezentuje się dywan.

Co do mankamentów to imho drewniane gałki troche za bardzo się świecą oraz belka z barierki na samym dole na dalszym tle dziwnie wchodzi w stopień.

Jestem pewny ,że zaraz wytkną ci ,iż scena jest pusta ...no ale to już inna bajka :)

Pozdrawiam.

Napisano

Bardzo ładnie.

Co do postu Lukasza123456 to chce powiedzieć że sztuką nawet pisuar może być więc czemu nie schody. Bardzo fajne materiały i światło. Ma jakis taki retro klimat (pomijając halogeny w suficie). bardzo duży pozytyw.

PS. Wcale nie jest pusto:)

Napisano
  • Autor
Witam.

Bardzo ładnie .Czysty elegancki render.

Fajnie prezentuje się dywan.

Co do mankamentów to imho drewniane gałki troche za bardzo się świecą oraz belka z barierki na samym dole na dalszym tle dziwnie wchodzi w stopień.

Jestem pewny ,że zaraz wytkną ci ,iż scena jest pusta ...no ale to już inna bajka :)

Pozdrawiam.

galki sa specjalnei bardziej swiecace (starcie materialu :)- jak chodzisz i ciagle je lapiesz to w koncu sie beda swieci jak psu ... :))

Napisano

ślicznie i realistycznie, brak zastrzeżeń.

Wcale nie jest pusto, jest akurat.

Napisano

Bardzo ładny renderek.Pierwsza klasa jak zwykle.Ale mi dzisiaj dałeś popalić :-)Pozdr Marek

Napisano

bardzo ladne, choc ja bym zrobil barierki schodów jako jedna ciągła, a nie kilka podzielonych ale i tak jest fajnie, pozdr

Napisano

teraz zauważyłem, że za często i gęsto powstawiałeś te słupki barierek, wytnij co drugie lub zostaw co trzecie.

Napisano

Jesteś wielki:o) Chyba przejde na Twoją diete to może lepiej mi pójdzie z domkami hihi pozdro od sąsiadki, wnętrze super!

Napisano
  • Autor

Ifonka, Ty to jestes wszedzie :). Marek G, mnie plery niezle ciagna ;).

Napisano

Bardzo ladny i czysty render, nie pasuje mi tylko wielkosc siedziska (to small)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.