Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Kolejny prywatny projekcik. Wymodelowane od zera w 3dsmax i wyrenderowane w vray'u.

1261974593159758203_rs.jpg

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Hmmm drzwi sa na prawde za male nie mow ze tak nie Jest .Pozatym ZA PUSTO!!!!!!! KURCZE MAMY SCHODY PODZIWIAC??:) Nie ma co na razie oceniac:) Poza samymi schodami i krawedzią dywanu

Napisano

Bardzo ladne schody i ogolnie calosc, brawo. Moglbym tylko pomarudzic, ze material na poreczach MINIMALNIE za bardzo sie blyszczy, ale to by bylo czepialstwo. Podoba mi sie...;)

Pozdrawiam

Napisano

no ale co bys jeszcze chciał ... przeciez nie postawi telewizora na schodach :) hehe

Napisano

Witam.

Bardzo ładnie .Czysty elegancki render.

Fajnie prezentuje się dywan.

Co do mankamentów to imho drewniane gałki troche za bardzo się świecą oraz belka z barierki na samym dole na dalszym tle dziwnie wchodzi w stopień.

Jestem pewny ,że zaraz wytkną ci ,iż scena jest pusta ...no ale to już inna bajka :)

Pozdrawiam.

Napisano

Bardzo ładnie.

Co do postu Lukasza123456 to chce powiedzieć że sztuką nawet pisuar może być więc czemu nie schody. Bardzo fajne materiały i światło. Ma jakis taki retro klimat (pomijając halogeny w suficie). bardzo duży pozytyw.

PS. Wcale nie jest pusto:)

Napisano
  • Autor
Witam.

Bardzo ładnie .Czysty elegancki render.

Fajnie prezentuje się dywan.

Co do mankamentów to imho drewniane gałki troche za bardzo się świecą oraz belka z barierki na samym dole na dalszym tle dziwnie wchodzi w stopień.

Jestem pewny ,że zaraz wytkną ci ,iż scena jest pusta ...no ale to już inna bajka :)

Pozdrawiam.

galki sa specjalnei bardziej swiecace (starcie materialu :)- jak chodzisz i ciagle je lapiesz to w koncu sie beda swieci jak psu ... :))

Napisano

ślicznie i realistycznie, brak zastrzeżeń.

Wcale nie jest pusto, jest akurat.

Napisano

Bardzo ładny renderek.Pierwsza klasa jak zwykle.Ale mi dzisiaj dałeś popalić :-)Pozdr Marek

Napisano

bardzo ladne, choc ja bym zrobil barierki schodów jako jedna ciągła, a nie kilka podzielonych ale i tak jest fajnie, pozdr

Napisano

teraz zauważyłem, że za często i gęsto powstawiałeś te słupki barierek, wytnij co drugie lub zostaw co trzecie.

Napisano

Jesteś wielki:o) Chyba przejde na Twoją diete to może lepiej mi pójdzie z domkami hihi pozdro od sąsiadki, wnętrze super!

Napisano
  • Autor

Ifonka, Ty to jestes wszedzie :). Marek G, mnie plery niezle ciagna ;).

Napisano

Bardzo ladny i czysty render, nie pasuje mi tylko wielkosc siedziska (to small)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności