Napisano 22 Czerwiec 200618 l sory za jakosc ale moj skaner to antyk:/ z ref: jak widac rysunek to dla mnie czarna magia wiec kazda krytyka mile widziana, bede updejtował jak najczesciej:D
Napisano 22 Czerwiec 200618 l Ostatni najfajniejszy, widać ze anatomia leży. Pierwszy, ten gościu z facjaty mi Romana G. przypomina :)
Napisano 22 Czerwiec 200618 l _kuba_ kuba wyjołeś mi to z ust... Giertych... tylko ten ładniejszy :P A co do pracek.. hmmm nawet nieźłe...a nad anatomią można popracować. To tylko kwestia czasu :)
Napisano 22 Czerwiec 200618 l No znowu nie przesadzaj z tą czarną magią :P Na rysunku sie nie znam, wiec nie bede za dużo pisał, ale co do pierwszego, to jak wcześniej wspomniano anatomia (szczególnie brzuch i klatka piersiowa mi sie rzucają w oczy). Ale chciałem przede wszystkim zwrócić uwage na poze, jest to postać zdeformowana i powinna budzić jakiś strach, przerażenie, powinieneś go mocniej na nogach osadzić, może większy rozkrok, no w każdym razie powinien sprawiać wrażenie silnego i zdecydowanego. PS. No i ta twarz Romka ;P