Napisano 3 Wrzesień 200321 l Postanowiłem włączyć się do rywalizacji. Szczerze mówiąc będzie to chyba moje pierwsze doświadczenie z modelowaniem formy organicznej (do tej pory raczej jakies pojazdy) - ale tym bardziej jestem ciekawy waszych opini.
Napisano 3 Wrzesień 200321 l Autor Dodaję obrazki - choć pracuje juz od 2 dni nie ma jeszcze wielu szczegółów (np. uszy) - no nie ma w zasadzie nic poza glową...:) Model nieco rozni sie od referencji - czesciowo jest to efekt inwencji autora, czesciowo - nie ukrywam - wynik braku doświadczenia.
Napisano 3 Wrzesień 200321 l Witam w bitewce i zyce udanej pracy, tylko zrob cos z obrazkami bo ich nie wyświetla...:)
Napisano 3 Wrzesień 200321 l Autor No chyba wszystko powinno byc w porząsiu... Czekam na komentarze - mam nadzieję, ze to byla ostatnia wpadka... :)
Napisano 4 Wrzesień 200321 l Autor Mały updacik. Przy okazji proponuję konkurs - znajdź jak najwięcej szczegółów które różnią ostatnie obrazki od nowych... :D (mam nadzieję, że je widać bo chyba se w łeb strzelę !!!) I jeszcze \"szkic\" całości...
Napisano 5 Wrzesień 200321 l juz jest lepiej ale: -ten nos troche mi nie pasuje (nie wiem co z nim nie tak) -mozna by troche poprawic klinie szczeki (chyba ze taka miala byc) -uszy (jak jest poczatek kanalu sluchowego (czy jakos tak) to platek ucha troche dziwnie wyglada) -i rogi dlaczego maja takie przeciecie w 1 miejscu poza tym ok najbardziej podobaja mi sie oczy i szyja :-) pozdro
Napisano 5 Wrzesień 200321 l zmien te referencje. symbol mezczyzny to trojkat a nie kolko. zobacz jaki dlugi masz brzuch i szerokie biodra 1!!! Nos do poprawy, i wysun troche dolna warge, bo wyglada troche jak posag.
Napisano 5 Wrzesień 200321 l Autor Dzieki za komentarze - juz sie biore do roboty. Co do nosa to jeszcze nie jest ostateczna wersja, szczęka jest trochę \"szwarcenegerska\" ale postanowilem już tak zostawic (niech chlopak bedzie twardzielem :)). Jeśli chodzi o \"przecięcie w 1 miejscu\" to jest to wstęp zrobienia rogów bardziej niregularnymi. Jeśli chodzi o zmianę płci to demon odmawia!!! :D -Spoko trochę jest ten szkicyk nie za bardzo ale to tylko taki orientacyjny - na bierząco wszystko poprawiam. Jeszcze raz dzięki za uwagi - mam nadzieję, że dzisiaj zobaczycie coś nowego.
Napisano 5 Wrzesień 200321 l czesc! oo widze nowego czlonka bvitwy :)))... fajna pracka fajna, no moze oprocz korpusu, ale to chyba jeszcze nie to jak sie domyslam :)). Acha, i morda z przodu wyglada tak niewinnie :))).
Napisano 6 Wrzesień 200321 l szyja naprawde super ci wyszla!! Gratuluje!!! poprawilbym jedynie ten nos bo jak narazie to wcale go nie ma :D
Napisano 8 Wrzesień 200321 l OKi czas na moja ocene moze zaczne od tego Wiec tak zobacz na jego rogi sa abyt perfekcyjne , moze troche zróne je lekko postrzepine , jemu na twarzy tez by sie przydal z jednej strony niewielki grymas albo blizna lekka hmmm no szuja jest hmmm no dziwna ciezko mi powiedziec jak dziwna ale dziwna malo ksztalta Papa
Napisano 8 Wrzesień 200321 l No coz widze ze poziom naszej mini-bitwy bedzie wyzszy niz myslalem, a zainteresowanie nia wieksze niz sadzilem. Pracka ogolnie ok. Popraw troszke bladow i bedzie bomba. Ja tesh musze cos wymodelowac bo pustka,,, Tak sie zastanawiam czy wikeszy wstyd jest teraz czy bedzie jak wymodeluje :)
Napisano 8 Wrzesień 200321 l morph: przynajmniej zachowaj profesjonalizm i pokerowa mine ;D... i udawaj maderfakera :D...
Napisano 8 Wrzesień 200321 l Autor Wyluzuj mORPH - myślę, że w tym przypadku główną wygraną będzie zdobyte doświadczenie (ale morałem zaleciało) Poza tym twój demon ma naprawdę podły ryj (w pozytywnym znaczeniu :D) - Ale textury powinieneś chyba ręcznie namalować (i raczej po skończeniu całego modelu) Co do mojej pracki to mialem malą przerwę ale niebawem powinny byc updaty
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Swojego demona nie zaczalem nawet wiec jak on moze miec podly ryj??
Napisano 9 Wrzesień 200321 l Autor oj sorry, chyba cię z SIDem pomylilem bo u ciebie byl link do niego... nie ważne :(
Napisano 15 Wrzesień 200321 l Alez dzienkuje ci za wypowiedz co do mojego demona w twojim topicu heheheh , szkoda ze nie napisales tego w mojim hehe , spoko zoabcze co da sie naprawic jak wróce hihi :P