Galtor Napisano 3 Wrzesień 2003 Share Napisano 3 Wrzesień 2003 Postanowiłem włączyć się do rywalizacji. Szczerze mówiąc będzie to chyba moje pierwsze doświadczenie z modelowaniem formy organicznej (do tej pory raczej jakies pojazdy) - ale tym bardziej jestem ciekawy waszych opini. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 3 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2003 Dodaję obrazki - choć pracuje juz od 2 dni nie ma jeszcze wielu szczegółów (np. uszy) - no nie ma w zasadzie nic poza glową...:) Model nieco rozni sie od referencji - czesciowo jest to efekt inwencji autora, czesciowo - nie ukrywam - wynik braku doświadczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ikim Napisano 3 Wrzesień 2003 Share Napisano 3 Wrzesień 2003 Witam w bitewce i zyce udanej pracy, tylko zrob cos z obrazkami bo ich nie wyświetla...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 3 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2003 No chyba wszystko powinno byc w porząsiu... Czekam na komentarze - mam nadzieję, ze to byla ostatnia wpadka... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Niestety nadal nie widac obrazka:/ pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 4 Wrzesień 2003 Share Napisano 4 Wrzesień 2003 a u mnie widac i to dobrze (calkeim fajnie to wyglada :-)) tak trzymaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 4 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2003 Mały updacik. Przy okazji proponuję konkurs - znajdź jak najwięcej szczegółów które różnią ostatnie obrazki od nowych... :D (mam nadzieję, że je widać bo chyba se w łeb strzelę !!!) I jeszcze \"szkic\" całości... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 juz jest lepiej ale: -ten nos troche mi nie pasuje (nie wiem co z nim nie tak) -mozna by troche poprawic klinie szczeki (chyba ze taka miala byc) -uszy (jak jest poczatek kanalu sluchowego (czy jakos tak) to platek ucha troche dziwnie wyglada) -i rogi dlaczego maja takie przeciecie w 1 miejscu poza tym ok najbardziej podobaja mi sie oczy i szyja :-) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klower Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 zmien te referencje. symbol mezczyzny to trojkat a nie kolko. zobacz jaki dlugi masz brzuch i szerokie biodra 1!!! Nos do poprawy, i wysun troche dolna warge, bo wyglada troche jak posag. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 5 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2003 Dzieki za komentarze - juz sie biore do roboty. Co do nosa to jeszcze nie jest ostateczna wersja, szczęka jest trochę \"szwarcenegerska\" ale postanowilem już tak zostawic (niech chlopak bedzie twardzielem :)). Jeśli chodzi o \"przecięcie w 1 miejscu\" to jest to wstęp zrobienia rogów bardziej niregularnymi. Jeśli chodzi o zmianę płci to demon odmawia!!! :D -Spoko trochę jest ten szkicyk nie za bardzo ale to tylko taki orientacyjny - na bierząco wszystko poprawiam. Jeszcze raz dzięki za uwagi - mam nadzieję, że dzisiaj zobaczycie coś nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 5 Wrzesień 2003 Share Napisano 5 Wrzesień 2003 czesc! oo widze nowego czlonka bvitwy :)))... fajna pracka fajna, no moze oprocz korpusu, ale to chyba jeszcze nie to jak sie domyslam :)). Acha, i morda z przodu wyglada tak niewinnie :))). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopa Napisano 6 Wrzesień 2003 Share Napisano 6 Wrzesień 2003 szyja naprawde super ci wyszla!! Gratuluje!!! poprawilbym jedynie ten nos bo jak narazie to wcale go nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 OKi czas na moja ocene moze zaczne od tego Wiec tak zobacz na jego rogi sa abyt perfekcyjne , moze troche zróne je lekko postrzepine , jemu na twarzy tez by sie przydal z jednej strony niewielki grymas albo blizna lekka hmmm no szuja jest hmmm no dziwna ciezko mi powiedziec jak dziwna ale dziwna malo ksztalta Papa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 No coz widze ze poziom naszej mini-bitwy bedzie wyzszy niz myslalem, a zainteresowanie nia wieksze niz sadzilem. Pracka ogolnie ok. Popraw troszke bladow i bedzie bomba. Ja tesh musze cos wymodelowac bo pustka,,, Tak sie zastanawiam czy wikeszy wstyd jest teraz czy bedzie jak wymodeluje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkelf Napisano 8 Wrzesień 2003 Share Napisano 8 Wrzesień 2003 morph: przynajmniej zachowaj profesjonalizm i pokerowa mine ;D... i udawaj maderfakera :D... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 8 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 8 Wrzesień 2003 Wyluzuj mORPH - myślę, że w tym przypadku główną wygraną będzie zdobyte doświadczenie (ale morałem zaleciało) Poza tym twój demon ma naprawdę podły ryj (w pozytywnym znaczeniu :D) - Ale textury powinieneś chyba ręcznie namalować (i raczej po skończeniu całego modelu) Co do mojej pracki to mialem malą przerwę ale niebawem powinny byc updaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mORPH Napisano 9 Wrzesień 2003 Share Napisano 9 Wrzesień 2003 Nie rozumiem twojej wypowiedzi. Swojego demona nie zaczalem nawet wiec jak on moze miec podly ryj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Galtor Napisano 9 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 9 Wrzesień 2003 oj sorry, chyba cię z SIDem pomylilem bo u ciebie byl link do niego... nie ważne :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SiD Napisano 15 Wrzesień 2003 Share Napisano 15 Wrzesień 2003 Alez dzienkuje ci za wypowiedz co do mojego demona w twojim topicu heheheh , szkoda ze nie napisales tego w mojim hehe , spoko zoabcze co da sie naprawic jak wróce hihi :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi