Napisano 26 Czerwiec 200618 l hehe, sprawa życiowa: "w czym renderuje Platige ?" ;D Czasami tak się zastanwiam skąd te ciągłe dyskusje o silnikach renderująchych się biorą, może to coś w rodzaju "rozmów o pogodzie" ? ;] A fotofest był bardzo ciekawy, dużo różnych wystaw o różnej tematyce i technice wykonania, ciekawe instalacje i pokaz dość poruszającego filmu "Śmierć w XXI w." niestety nie pamiętam nazwiska autora, jak znajdę to dopiszę. Wystawa studentów asp "fotografia i multimedia" oraz innych szkół artystycznych/ fotograficznych. W międzyczasie zostaliśmy na "Wieczorne Kabaretów Cykanie" i spektaklu pantomimy. wyszliśmy (mój brat, tweety i ja) gdzieś przed 23. W niedzielę w ramach fotofestu byliśmy na "One day gallery" gdzie wysatwiał swoje prace min. Marcin Wiktorski, naprawdę poruszające zdjęcia, warto zobaczyć. Pozdrawiam
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor No prosze. Fajna relacja i fotki. Troszke szkoda, ze organizatorzy nie zadbali do końca o rozreklamowanie tej imprezy. Przynajmniej ja dopiero teraz po fakcie sie o niej dowiedzialem. fakt. reklama była fatalna! lecz wraz z Tomkiem doszliśmy do wniosku, że coś takiego jak DTM (co jest cholernie trudne do zorganizowania) można by było podczepic pod właśnie takie duże masowe imprezy. w przyszły roku kolejna edycja "wroclawnonstop", więc szanse są duże że coś się zorganizuje. Pozdrawiam
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Tja.... - Razor miał się zjawić "ale już tradycyjnie ™" coś mu się przytrafiło. ..anyway dopiero dziś cokolwiek kontaktuję na tyle coby chociaż w max3d.pl poczytać, ehh.... no szkoda , bardzo, bardzo. Dobrze że obecnym jednak się podobało i dzięki za relacje + foty :)
Napisano 30 Czerwiec 200618 l Fajne fotki i fajne spotkanie , a tak btw. to te piwko bezalkoholowe było ;) Pozdrawiam