little-ninja Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 warto oblukac http://www.maxior.pl/?p=index&id=11370&0 poz
misiekhc Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 johnny mnemonic!! a wyborazacie sobie modelwoac za pomaca rak, dziubac w zbrushu albo malowac palcami... heh ciekawe kiedy bedzie standardem, z 5 lat?
Destroyer Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 ja sobie wyobrażam ale jakoś niewyraźnie ;-)) mogłobybyć ciekawie
little-ninja Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 misiekhc nom albo w raporcie mniejszosci tomek cruise heh robil to na hologramach ale interaktywne hologramy wlasnie stawiaja pierwsze kroki ...mowie o otwieraniu i zamykaniu hologramowego scyzoryka nie pamietam czyje to ale wiem ze wydarzenie tegoroczne lub poprzedniego roku :) poz
Destroyer Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 tak i jeszcze do konsolki PS3 bedzie taka rękawica z sensorem ruchu do tego pewnie kiedyś dodatek do hologramu + sprzeżenie zwrotne i w boks można grać tylko kask z dual shockiem trzeba założyć ;-)) czeka nas świetlana przyszłość ;-P
Shogun 3D Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 News stary, ale filmik wciąż robi wrażenie...
Sir Valeq Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Dobre, bo wymaga ciut więcej wysiłku fizycznego niż obsługa myszki. Może niektórzy komputerowcy przestaliby być tak fizycznie upośledzeni... ;P
Destroyer Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 Dobre, bo wymaga ciut więcej wysiłku fizycznego niż obsługa myszki. Może niektórzy komputerowcy przestaliby być tak fizycznie upośledzeni... ;P ;-) a tak to będą mieli mięśnie rąk jak Pudzian a nużki jak zapałki ;-P na nogi też by sie coś przydało
little-ninja Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Napisano 25 Czerwiec 2006 beda pedaly na nozki hehe z odrobina fantazji i z internauty sie zrobi pudziana :D
Destroyer Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 przypomniałem sobie że gdzieś kiedyś czytałem o bierzni do komputera do gier troche to ograniczone bo można iść tylko do przodu a jak nagle przys[pieszysz lub soie zatrzymasz to spadniesz była też taka duża kula zbudoana z 6-cie kontów a w środku facet w rajtuzach i z wirtualnym helmem nagłowie ;-)obracała sie w dowolną strone w którą sie chciało iść ale dużo zajmowała i nie wiem jak działała ale od czgoś trzeba zacząć
little-ninja Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 nom ja czekam na technologie hologramowa to bedzie przeskok...ale poki co trzeba poczekac
Destroyer Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 pare dni temu widziałem taki news ale dopiero teraz miałem czas to oblookać i z tym dotykowym ekranem fajnie by sie pracowało działa raczej jako zabawka niż jako coś do pracy bo troche pewnie zasoby zrzera ale coś sie robi nowego myśle że warto zobaczyć jak znajdzie sie sponsor to może system z tego powstanie a tu link do animki
little-ninja Napisano 28 Czerwiec 2006 Autor Napisano 28 Czerwiec 2006 podejzewam ze spory balagan bym mial na ekranie oj spory :P poz
Rekomendowane odpowiedzi