Napisano 24 Czerwiec 200618 l pozadkujac stary dysk odnalazlem jakas tam pracke... pozwolilem sobie zamiescic ja gdyz chyba sprobuje ja dokonczyc. Dosc stary to projekt, ale czemu nie:) moze wspolnymi silami (majac na uwadze sugestie) zrobimy cos z tego. pozdr dla wszystkich
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Mi się bardzo podoba:) No rzeczywiście - światła leżą:P I no maskę też poprowić, bo jest brzydko wypukła - nie pasuje do reszty
Napisano 24 Czerwiec 200618 l maska, światła i wydaje mi się że trzeba by było jeszcze przedni zdeżak poprawić/zmienić, brzydki jest poprostu, a ta wnęka na boku to chyba powinna sie zakończyć wlotem powietrza nie chce się mądrzyć ale chyba wątek źle nazwany...:p
Napisano 24 Czerwiec 200618 l Autor pecet - a jak proponujesz nazwac ten watek? :) zmienic zawsze mozna...:)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l zmienic zawsze mozna...:) hehe... juz nie;) co do modelu to bym troche wyostrzyl rysym, pozdr
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Całkiem przyjemny pomysł - Brawo! Światła faktycznie do poprawy i jak dla mnie to ogóle rysy karoserii bym wyostrzył - więcej charakteru im nadał, bo ogólnie zbyt "spuchnięty" ten pojazd się wydaje! Poza tym - naprawdę wporzo. Dobrze, że wróciłeś do tego pomysłu - efekt końcowy może być rewelacyjny!!!
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Autor nie ma blueprintow, kiedys sie bawilem w wolnych chwilach raczej chyba. cos mnie naszlo i zaczalem sie bawic, poza tym byly to chyba czasy kiedy zaczynalem dopiero mierzyc sie z maxem :)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Ogólnie przypomina mi to THUMBLERA z Batman: Begins. Bardzo ładny model, tekstury też ładne.