Napisano 25 Czerwiec 200618 l Witam, ujednoliciłem demoreel'a i postanowiłem się skupić na MAXScripcie. Zamieszczam ostateczną wersję: http://www.gonrey.art.pl/avi/GonreyShowReel.avi 30 MB, 3 minuty :) kodek XviD 1.1.0 Poprzednia wersja (robocza) do której byl tu link zdeakualizowała się i wykonała poszłusznie polecenie Shift+Del Zamieszczam też krótki opis i rendery co udalo mi się MAXScriptem zrobć... MAXScript is POWERFULL ...oczywiście można dużo więcej, ale to taka pórbka dla mniej wtajemniczomych, na zachętę :) wrzucam pełną wersję skryptu 2BMP2DD wersja ta jest PEŁNA błędów stylistycznych i gramatycznych ;] na dodatek to jest wersja zdeoptymalizowana ;] poza ułomnością kodu skrypt działa sprawnie, jesli ktoś znajdzie błąd prosze o info, jeśli komuś przyda się ten skrypt to także.
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Niezłe efekty - woadomo - umiejąc skryptować, można zrobić wszystko :) Ale jeśli chodzi o sam filmik, to imo zbyt mocno trzęsie i szkoda, że dźwięku nie było... :)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l no gonre brawo. Widzę że cię to wciągło :-) Super sprawa. w szczególności podobają mi się te kobiety z malutkich boxików.
Napisano 30 Czerwiec 200618 l A no ciekawe, bardzo - najbardziej podobaja mi sie te ;] choc moglbys pokusic sie o szerszy opis I takie moje pytanko, da rade jakos w przyszlosci udostepnic chociaz czesc skryptow dla testow ? Efekty bardzo ciekawe. Pozdrawiam
Napisano 3 Lipiec 200618 l Autor ...choc moglbys pokusic sie o szerszy opis... Jest zinteresowanie, więc postaram się szerzej opisać co i jak ..... ... jakos w przyszlosci udostepnic chociaz czesc skryptow dla testow ? Tak, postaram się pod koniec tygodnia wrzucić skrypt 2BMP2DDD
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor Wrzucam kolejnego posta z okazji dzisiejszej PREMIERY, MAXScriptowego demo które uległo kosmicznym przeobrażenoim. Dzięki dobrym podpowiedzom, zrezygnowałem z rozbijania demo na dwa różne i ostatecznie powstało jedno skryptowe z dodatkiem animacji nieskryptowej (jakieś 10% demo) DZIĘKI ZA DOBRE RADY, także te z wątku [thread=28077]Pierwotnie wersji nieskryptowej[/thread] W pierwszym poscie są uaktualnione linki. Dodatkowo dorzucam link do skryptu Poio (jest tam też 2BMP2DDD)
Napisano 10 Sierpień 200618 l Autor :_) chodzilo mi o pokazanie że mozna do tego skryptu dowolny obiekt podczepic, więc wrzuciłem najbardziej rozpoznawalny ....następnym razem wrzuce jakieś kaczory ; )
Napisano 27 Sierpień 200618 l Cześć : ] Ja tu rzadko zaglądam, ale chcę to zmienić, bo mam jakieś podstawy do programowania :-) Twoje skrypty będą pomocne, dzięki! Sam demoreel jest dla mnie bardzo ok. Wiadomo o co biega, czajniki też są w porządku. Także wiesz, będę Cię męczył jak będę miał z czymś problem hehe