Napisano 26 Czerwiec 200618 l Witam Poniżej przedstawiam próbne rendery modelu klasy E10. Model jest robiony w Rhino a nastepnie przenoszony do Modo gdzie go renderuję. Jest to dla mnie taka próba zanim zacznę renderować moje poprzednie modele. Na chwilę obecną model ma 44804 polygony:) ale jest za to dokładny (nie będę przenosił łożysk i radełkował niektórych elementów:)). Docelowo chcę aby płyta podwoziowa, odbijacz przedni i tylny były z włókna węglowego ale jeszcze nie wiem jak je zrobić:)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Eeeee... ale co to ma być?? Auto?? Coś mi się kojarzy F1, ale po co robić podwozie czy co ta mzrobiłeś?? Najpierw może karoserię zrób.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l heheh tez sie bawilem w tego typu modelarstwo :0 A jaki silniczek zamontujesz?? Ta podtawa bedze Carbon czy tradycyjne wlokno szklane?? ;) Na razie jest spoko
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor patry-->całę piekno w tych modelach leży w środku a nie na zewnątrz.Dla przyładu: silniczek, mechanizm różnicowy, odbiornik, serwo i akumulatorki. To się liczy w modelach E10 a nie ładna karoseria. Dla Ciebie to może być Model 3D. Zresztą to pasuje do obydwu kategorii:P ..::Wiktor::..--> według opisu modelu płyty ma być z 2 mm włókna węglowego ale może też być z aluminium. Musze pomajstrować materiałami w modo
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Kurcze, zawsze chciałem sobie kupić Mini Morrisa na spalinówkę, ehh... jeszcze kiedyś zrealizuję swoje marzenie. ;) Narazie bardzo dobrze wygląda, keep it up. :) pozdrawiam
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Witam !! Poczatek niezly choc duzo tu jeszcze nie widac :P Pracuj dalej i powodzenia ;] Pozdro
Napisano 27 Czerwiec 200618 l Autor Nowy update. Zainteresowanym tematem od razu odpowiem, że model będzie miał silnik, serwo i akumulatorki:) więc na samej konstrukcji się nie skończy.