Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

A wiec to jest moja najnowsza pracka Dojo na wzór tego z Matrixa :) bedzie to scena stanowiąca część większego projektu ale o tym może potem jak skończe ta pracke :p hehehe jak narazie materiały to prowizorka i niema świateł to jest fragmęt jednej strony doja jeszcze nieskończony :P Uwagi mile widziane ale plz nieprzesadzajcie :p hehehehe Ps Materiały zmienie jak znajde jakieś dobre :p chetnie przygarne jakieś materiały :p :) acha i jeszcze jedno to jest pierwsza moja praca w której mapowałem coś z materiałami nie mam doświadczenia :p

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Skończyłem już główny segment doja :) teraz zabrałem siejuż za mapowanie :) Potem juz tylko zrobić środkową cześc doja i połączyć to wszystko :) i bedzie git :) A to mały update narazie same drzwi :)

Napisano

troche texturka tego drewna chyba nie teges:) ale w sumie to nie bedzie chyba tego widac. Ja bym na twoim miejscu dozucil cos od siebie do tego dojo, no chyba ze planujesz zrobienie takze Neo i Morfeusza;)

podrawiam

Napisano

hehehe no raczej coś od siebie bedzie :p ale ogólnie styl tego dojo mi pasował :) wiec chce utrzymać wszystko jak najblizej orginału chociarz jużwidze że materiały musze zmienić i pewne czesci przebudować :p. Ogólnie scena tam ma posłużyć potem jako miejse animacji :p bedzie to animacja we współpracy z inną osobą :) i bedzie to animacja walki moze z elementami fantazy albo magi :p

Napisano

oto najnowsyz update poprawione troszke mapki jak narazie bo niemiałem czasu :p jutro mzoę coś więcej zrobie :) poprawione są materaiały belek podłoga mam nadzieje ze sie podoba :) :p komentarze miele widziane :)

Ps światła też są do bani bo wcześniej niebawiłem sienimi nigdy i niemam jeszcze obeznania z nimi :p