Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

A wiec to jest moja najnowsza pracka Dojo na wzór tego z Matrixa :) bedzie to scena stanowiąca część większego projektu ale o tym może potem jak skończe ta pracke :p hehehe jak narazie materiały to prowizorka i niema świateł to jest fragmęt jednej strony doja jeszcze nieskończony :P Uwagi mile widziane ale plz nieprzesadzajcie :p hehehehe Ps Materiały zmienie jak znajde jakieś dobre :p chetnie przygarne jakieś materiały :p :) acha i jeszcze jedno to jest pierwsza moja praca w której mapowałem coś z materiałami nie mam doświadczenia :p

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No pracka moze byc ciekawa ale mapowanie na początku juz skopałes :] jakies rozciągliwe ci wyszło, czekam na wiecej.

Napisano

Tak jak poprzednicy uważam że pracka może być ciekawa i trzymam kciuki oby tak było :)

masz może wiecej referek??

Napisano
  • Autor

Skończyłem już główny segment doja :) teraz zabrałem siejuż za mapowanie :) Potem juz tylko zrobić środkową cześc doja i połączyć to wszystko :) i bedzie git :) A to mały update narazie same drzwi :)

Napisano

troche texturka tego drewna chyba nie teges:) ale w sumie to nie bedzie chyba tego widac. Ja bym na twoim miejscu dozucil cos od siebie do tego dojo, no chyba ze planujesz zrobienie takze Neo i Morfeusza;)

podrawiam

Napisano
  • Autor

hehehe no raczej coś od siebie bedzie :p ale ogólnie styl tego dojo mi pasował :) wiec chce utrzymać wszystko jak najblizej orginału chociarz jużwidze że materiały musze zmienić i pewne czesci przebudować :p. Ogólnie scena tam ma posłużyć potem jako miejse animacji :p bedzie to animacja we współpracy z inną osobą :) i bedzie to animacja walki moze z elementami fantazy albo magi :p

Napisano
  • Autor

oto najnowsyz update poprawione troszke mapki jak narazie bo niemiałem czasu :p jutro mzoę coś więcej zrobie :) poprawione są materaiały belek podłoga mam nadzieje ze sie podoba :) :p komentarze miele widziane :)

Ps światła też są do bani bo wcześniej niebawiłem sienimi nigdy i niemam jeszcze obeznania z nimi :p