Napisano 1 Lipiec 200618 l Witam, Konczymy wiec bo nie ma co przeciagac... Prosze o wrzucanie ukonczonych prac z tej edycji. Gratuluje tym ktorzy ukonczyli i dziekuje tym ktorzy brali udzial :) Niestety, wydaje mi sie, ze taka forma minibitwy umarla wiec nie ma co tego przeciagac - moze ktos wykopinuje sposob na jej ozywienie - moja opinia jest taka: cykliczyny konkurs z deadlinem na tydzien - obiekty raczej proste (nie chodzi tu o ilosc poly i textur - ale raczej o charakter - zeby to byly 'proste', 'skonczone' obiekty - jak np. ledyrowa deseczka...) Pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200618 l wlasnie "proste" ! kurde sama texturke kibla 3h robilem...niektorzy....09% ludzi nie ma czasu na mini lvl. prosty model to np.........deserteagle, meble: krzeslo, szafa, stol, rower, znaki drogowe, budka telefoniczna.....ale wtedy z koleji bedzie kiszkowo, bo to sa "proste" modele ;P.
Napisano 1 Lipiec 200618 l brawo ;) ja prosze Leru zeby zrobil duza bitwe ga a tu 2gi raz z rzedu takie kwiatki szkoda :(
Napisano 1 Lipiec 200618 l jeszcze ja jeszcze ja wiem powinienem przerenderować jeszcze raz ale do 3 w nocy dziś nie moge siedzieć Pozdro dla wszystkich :) P.S. zawsze brakuje czasu ;P
Napisano 3 Lipiec 200618 l No dawać, dawać, chcemy nową bitwe...!!! Bo już czekam niewiadomo 3 bitwy temu timelimit był 4 dni 2 bitwy temu pół miesiąca poprzednia bitwa też pół miesiąca. A ta, półtora już trwa, no ludzie, może następną minibitwe zrobimy dłuższą niż zwykłą Bitwe 3d? :P:P:P go go go!
Napisano 5 Lipiec 200618 l taa :P shalivan!!! i ty jestes bosem w afterfallu ;P eeee. > co to za podloga? czemu ona ma tyle poly? kazdy kafalek=poly ?:P nie powiem renderki po bokach z tymi wszystkimi liniami wygladaja interesujaco ale zasadnicza czesc kuleje mocno ;).....taka mysl... gdyby pain wwalil sowja stara pracke to by wygral :o. ps. ja swoja pokaze jak dojzeje :o.
Napisano 5 Lipiec 200618 l Tez bym tak mogł nie pokazywać :P Kurt wiesz że nie mam czasu. Praktycznie kończyłem to w 1 noc a ty lepiej wyskakuj z tego co zrobiłeś, no dawaj ;P P.S. (mowiłem że jak znajde chwile to dokończe bo to jeszcze nie final) EDIT: no panowie pokazujcie co do tej pory zrobiliście.
Napisano 7 Lipiec 200618 l dawajcie z tym koksem... I wybierajcie bardziej przyjazne tematy, znowu 2 osoby skończyły.....
Napisano 7 Lipiec 200618 l no wlasnie cos normalnego np. zgwalcone babki zombie czy ksiadz nekrofil a nei wyjechaliscie z kiblem :D:D PS. bylem bliski skonczenia :d
Napisano 8 Lipiec 200618 l no wlasnie cos normalnego np. zgwalcone babki zombie czy ksiadz nekrofil a nei wyjechaliscie z kiblem :D:D PS. bylem bliski skonczenia :d hyhy ledyr, myślę że potrzebujesz pomocy specjalisty :P no ale fakt że minibitewki powinne być szybkie łatwe i przyjemne imho.
Napisano 8 Lipiec 200618 l hyhy ledyr, myślę że potrzebujesz pomocy specjalisty :P Ej! i gdzie ta polska tolernacja !? :D
Napisano 10 Lipiec 200618 l :ppp BTW. Widze że nikt nieoglądał Desperado, tam była zwycięska toaleta;)
Napisano 10 Lipiec 200618 l błagam skonczcie juz ta edycje bitwy plz nie robmy ankiety niech bedzie znowu remis i niech chlopaki ugadaja temat szkoda czasu
Napisano 12 Lipiec 200618 l dokładnie, kupcie sobie w nagrode piwo. I lecimy dalej. Kto pierwszy wybierze temat taki temat będzie następnej bitwy:) Tematy typu maszyny bojowe, albo ten koncept, samolo, były fajne bo kupa ludzi je ukończyło...