thorgal Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 kilka ostanich chwil spedzam przy tym wlasnie pianinie, modeling raczej skonczony teraz popracuje nad renderingiem i materialami poniewaz jest to moja najslabsza strona http://img285.imageshack.us/my.php?image=piano8en.jpg PS. czemu nie dziala mi hair&fur pod vrayem? 1 1
hkropinski Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 materialy mi sie nie podobają, model moze byc, raczej nie skomplikowany, pozdr
JohnZi Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 hmm chyba te biale klawisze dokladnie tak nie wygladaja, maja chyba takie male wypustki na koncach. no ale moge sie mylic;]
thorgal Napisano 1 Lipiec 2006 Autor Napisano 1 Lipiec 2006 ma male wypustki, ale sa z takiej odleglosci nie widoczne..
piotrek Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 A ja poproszę zbliżenie na klawiaturkę, bo coś mi się nie podoba z klawiszami. Chyba zbyt duże odstępy pomiędzy Es i Fis.
voyager Napisano 1 Lipiec 2006 Napisano 1 Lipiec 2006 Pianino skojarzyło mi sie ze starą, wredną babą, która "uczyła" mnie grać ;P Podoba mi sie! Na drugim renderze u dołu, przy pedałach jest troche za ciemno. Ale ogólnie wygląda spoko. Zamiast tych pedałów co masz może daj takie: Bez obrazy "chłopcy" ;) Pokażesz siateczke i referke?
Rekomendowane odpowiedzi